Beauty Formula - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Beauty Formula
90 капсули

Активни съставки на Beauty Formula/1 таблетка:

Витамин A 2500 IU
Витамин C 30 mg
Витамин B2 5 mg
Ниацин 30 mg
Витамин B6 10 mg
Витамин B12 10 mcg
Холин 30 mg
Силиций 40 mg
Цинк 10 mg
Мед 2 mg
Йод 50 mcg
Колаген 100 mg
L-метионин 100 mg
L-цистеин 77 mg
Горска конска опашка екстракт (стд.6% силиций) 90 mg
Органична коприва екстракт (4:1) 40 mg
Beauty Formula е сложен продукт, съдържащ витамини, минерали, аминокиселини, колаген и билки, чиито активни съставки може да помогне за запазване на здрава структура на косата, кожата и ноктите.

Сияйна кожа, здрави нокти, лъскава коса? С помощта на състава в крак с дата на Beauty Formula всичко това може да се постигне още по-лесно.

Една от основните съставки на формулата е силиций, който може да се намери в тялото главно в съединителната и поддържащи тъкани. Той помага да запазите кожата гъвкава, прави ноктите устойчиви, докато прави слаба, чуплива коса здрава и лъскава. Силиконовата присъства в естествената си форма във формулата и също като основен активен ингредиент на един билков компонент (дърво хвощ).

Метионин и цистеин са т.нар sulfureous аминокиселини, които образуват компонентите на колагеновите влакна на кожата, и по този начин може да насърчават гъвкавостта на кожата, а също така е необходимо да се изгради кератин, който съставлява 95% от структурата на косата.

В допълнение, Beauty Formula съдържа витамини, минерали и билки. Витамините A, B2, B3 и C и йод, освен техните много други полезни ефекти, са отговорни за запазването на здрави структурата на косата, кожата и ноктите. Витамин В6 участва в обмяната на белтъчините, а витамин B12, между другото, е един от най-важните участници на енергийните процеси. Цинк не само подкрепя имунната система, но също и за здравето на кожата, докато мед играе важна роля в развитието и запазването на цвета или пигментацията на кожата и косата. Копривата е билка, която е приложена за дълго време за вземане на косата красива. Подхранва крушки за коса и заздравява косата. Формулата съдържа и допълнително колаген за здрава и гъвкава кожа.

Съставките на Beauty Formula действащи вътрешно може да бъде завършен с продуктите CALIVITA козметика, редовната употреба на които могат да направят косата ви още по-сияйна, и кожата ви по-свежа, здрава и млада.

Дозировка: 1 таблетка дневно!

ВНИМАНИЕ!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието