Vital AB - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Vital AB
90 таблетки

Дозировка
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Vital AB състав/таблетка:
Бета каротин 1,2мг
Витамин E 6,7мг
Витамин C 60 мг
Витамин B1 1.4 мг
Витамин B2 1.6 мг
Ниацин 18 мг
Пантотенова киселина 5 мг
Витамин B6 2 мг
Фолиева киселина 100 мкг
Витамин B12 1 мкг
Холин 20 мг
Инозитол 20 мг
ПАБК 5 мг
Биотин 40 мкг
Рутин 4 мг
Цитрусов
биофлавоноиден к-кс 4 мг
Хесперидинов к-кс 5 мг
Кверцетин 5 мг
Йод 50 мкг
Калций 226 мг
Магнезий 80 мг
Желязо 5 мг
Мед 0.5 мг
Цинк 8 мг)
Хром 30 мкг
Селен 40 мкг
Манган 1 мг
Молибден 80 мкг
Бор 50 мкг
Силиций 1 мг
L-глутатион
комплекс 5 мг
L-цистеин 10 мг
Бромелаин 25 мг
Люспи от червено грозде
екстракт 10 мг
Лист от зелен чай екстракт
(стд. 20% полифеноли) 10 мг
Лист целина 50 мг
Броколи 20 мг
Чесън 50 мг
Плод червена боровинка 20 мг
Корен женшен екстракт
(стд. 5% гингероли) 5мг
Мултивитамини за кръвна група AB

Оптималноколичество активни съставки от естествен произход и осигуряващи добавянето на витамини, минерали и лечебни растения, пригодени за хора с кръвна група АВ.

На кого го препоръчваме?
Най-младата кръвна група, възникнала след придвижване и смесване на хора от кръвни групи А и В. Среща се по-рядко (5%). Хората от тази кръвна група са консуматори на смесена храна. Предразположени са към заболявания от рак и диабет, а в по-късна възраст и от сърдечно-съдови заболявания. При тях се срещат също, автоимунни и алергични заболявания. За опазване на имунната система, за тази кръвна група са необходими антиоксиданти.Съдържа 44 съставки, като билки, витамини и минерали. Съдържа повече селен, цинк и хром за осигуряване на антиоксидантна защита и магнезий, за профилактика на сърдечно-съдовата система.
Резюме
В Vital линия на продукти е ефективен, индивидуализиран мултивитамини формула с повече от 40 активни съставки. Те са били усложнява според най-новите научни резултати, както и на конституционните характеристики и витамин / минерални изисквания на отделните видове кръвни. Те съдържат здравословни подкрепа билки, както добре.

Последно научно изследване показа, че различните видове кръвни могат да имат малко по-различни хранителни нужди за оптимално здраве и метаболитен функциониране. The CaliVita® "Vital" линия на мултивитамини е специално разработен, за да помогне за "по поръчка" хранителна подкрепа за всеки отделен вид кръв. Всеки член на това семейство, включително Vital A, Vital B, Vital AB, и Vital O, съдържа много изчерпателна гама от най-високо качество витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и полезни билки, получен само от фармацевтично качество суровини, и смесени и при най-строги одобрен от FDA за контрол на качеството околната среда. Резултатът е по-високо качество на храненето формулиран с вашата кръвна група в ума.

Кръвна група "AB"

Това се смята за вида на кръвта да се развива последното, и е смес от тип A и B. За оптимална хранителна помощ на Type AB, добавки с витамин C, антиоксиданти и някои растителни съставки като зелен чай, чесън, броколи, се препоръчва целина и джинджифил. Vital AB съдържа 44 активни съставки.

ВНИМАНИЕ!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието