EasyTime - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

EasyTime

EasyTime
В помощ на храносмилането
60 капсули

Билки за естествено освобождаване
Незабавен достъп
50,00 лв
EasyTime - Билки за естествено освобождаване
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка

Билки за естествено освобождаване


60 капсули

Дозировка


Съдържание


Неактивни съставки:

Имали ли сте проблеми с редовна дефекация, продължителни тоалетни сесии без резултати, чувство на тежест, „загуба”? Всичко това те кара да се чувстваш зле в собствената си кожа, не се чувстваш като да правиш ежедневни дейности и започваш да се дразниш?

С възрастта те забавят храносмилателните процеси

Запекът е много сериозен здравен проблем, който засяга милиони хора. Смята се, че до 27% от възрастните се оплакват от това оплакване. С възрастта честотата на запек се увеличава и проблемът може да възникне при около 40% от хората над 65 години.

Въпреки че причините за запек са разнообразни, в повечето случаи те са причинени от стрес, неподходящ начин на живот и хранене. Запек може да възникне в хода на различни заболявания, като лекарства, хормонални промени по време на менопаузата, да бъдат причинени от отслабване на силата на мускулите на корема и таза в напреднала възраст ...

Значително подобрение, нормализиране на движението на червата може да се постигне чрез промяна в начина на живот и храненето.

Бързо, ефективно, естествено

С помощта на активните съставки на новия продукт EasyTime - съдържащи фибри и важни растителни вещества, за кратко време можете да спомогнете за ускоряване на перисталтичните движения на червата и редовната дефекация. Вземете една капсула вечер и почувствайте облекчение сутрин. Благодарение на редовната сутрешна дефекация, без излишни усилия, ритъмът и комфортът на ежедневието ще се подобрят.

Капсаицинът е един от активните съставки на чили чушки. Стимулира секрецията на храносмилателни сокове, подпомагайки храносмилателните процеси.

Касия фистула - плодът на туберкулозната орхидея - подпомага храносмилателните процеси, правилната чревна функция и редовната дефекация. По време на цъфтежа трънковото паяково дърво е покрито с жълти цветя, откъдето идва и английското му наименование "Златен душ". Това растение идва от Индия.

Glucomannan - друго име за "изрод" или "дяволски език" се използва в Китай и Япония в продължение на хиляди години. Това е вид водоразтворимо влакно, което не е лесно смилаемо. Той има способността да свързва голям брой водни молекули, така че той набъбва силно, увеличава обема и по този начин засяга глада. Той също така помага за отпускане на фекални маси, което улеснява редовната дефекация.

Каскара - Rhamnus purshiana - кората на американския дългоносик, считана за една от най-силните растения, използвани от хората от векове. Кората на американския кукуряк подпомага правилното функциониране на храносмилателния тракт - укрепва чревните движения и ефективно подпомага работата им.

Опитайте лесно време, съдържащо същността на естествените растителни съставки. Приемайте по 1 капсула вечер и започнете деня си с лекота.
стрелка

EasyTime - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
EasyTime
Назад към съдържанието