EasyTime - Каливита

Към съдържанието

EasyTime

EasyTime
В помощ на храносмилането
60 капсули

Билки за естествено освобождаване
Количество на склад: Изчерпана наличност!
60.50 Lev
EasyTime - Билки за естествено освобождаване
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка

Билки за естествено освобождаване

Билки за естествено освобождаване

ХРАНОСМИЛАНЕТО СЕ ЗАБАВЯ С ВЪЗРАСТТА
В днешно време почти един на всеки десет възрастни над 60 години има нередовно изхождане. Освен че засяга много хора, това е и една от темите табу, за които не говорим. С течение на годините храносмилането се забавя. Ефективността на мускулите на дебелото черво намалява, а и хормоналните промени по време на менопауза също влияят на този процес. По същия начин, както определени заболявания или употребата на някои лекарства, правят редовното изхождане по-трудно.

Има хора, които се измъчват от този проблем не само понякога, а периодично. И това може да засегне всички области на живота им в дългосрочен план. С часове те напразно продължават да седят в тоалетната. Те избягват ресторантите, тъй като така или иначе не могат да се насладят на хубавата храна. Не могат да отидат на фитнес, защото страдат от болки, дори може да се наложи да отсъстват от работа повече и по-често.

БЪРЗО, ЕФЕКТИВНО И ЕСТЕСТВЕНО ОСВОБОЖДАВАНЕ
Можем да ви предложим помощ с нашия нов продукт EasyTime. Той съдържа фибри и най-добрите билки, които бързо и по естествен начин задвижват червата. Вечер вземате една капсула, която действа през нощта, така че на сутринта, облекчени ще може да започнете деня си. Чувството ви за комфорт ще се подобри и денят ви ще се върне към своя нормален ритъм. Най-после редовно и без да полагате усилия, ходене до тоалетна. На кого го препоръчваме?

Хора, които изпитват затруднение при ходене до тоалетната.


Знаете ли че?
60 таблетки

Дозировка
1 таблетка вечер

Съдържание
Кора от каскара на прах 100 mg
Плодове от касия на прах 100 mg
Глюкоманан 200 mg
Капсаицин 1 mg


Имали ли сте проблеми с редовна дефекация, продължителни тоалетни сесии без резултати, чувство на тежест, „загуба”? Всичко това те кара да се чувстваш зле в собствената си кожа, не се чувстваш като да правиш ежедневни дейности и започваш да се дразниш?

С възрастта те забавят храносмилателните процеси

Запекът е много сериозен здравен проблем, който засяга милиони хора. Смята се, че до 27% от възрастните се оплакват от това оплакване. С възрастта честотата на запек се увеличава и проблемът може да възникне при около 40% от хората над 65 години.

Въпреки че причините за запек са разнообразни, в повечето случаи те са причинени от стрес, неподходящ начин на живот и хранене. Запек може да възникне в хода на различни заболявания, като лекарства, хормонални промени по време на менопаузата, да бъдат причинени от отслабване на силата на мускулите на корема и таза в напреднала възраст ...

Значително подобрение, нормализиране на движението на червата може да се постигне чрез промяна в начина на живот и храненето.

Бързо, ефективно, естествено

С помощта на активните съставки на новия продукт EasyTime - съдържащи фибри и важни растителни вещества, за кратко време можете да спомогнете за ускоряване на перисталтичните движения на червата и редовната дефекация. Вземете една капсула вечер и почувствайте облекчение сутрин. Благодарение на редовната сутрешна дефекация, без излишни усилия, ритъмът и комфортът на ежедневието ще се подобрят.

Капсаицинът е един от активните съставки на чили чушки. Стимулира секрецията на храносмилателни сокове, подпомагайки храносмилателните процеси.

Касия фистула - плодът на туберкулозната орхидея - подпомага храносмилателните процеси, правилната чревна функция и редовната дефекация. По време на цъфтежа трънковото паяково дърво е покрито с жълти цветя, откъдето идва и английското му наименование "Златен душ". Това растение идва от Индия.

Glucomannan - друго име за "изрод" или "дяволски език" се използва в Китай и Япония в продължение на хиляди години. Това е вид водоразтворимо влакно, което не е лесно смилаемо. Той има способността да свързва голям брой водни молекули, така че той набъбва силно, увеличава обема и по този начин засяга глада. Той също така помага за отпускане на фекални маси, което улеснява редовната дефекация.

Каскара - Rhamnus purshiana - кората на американския дългоносик, считана за една от най-силните растения, използвани от хората от векове. Кората на американския кукуряк подпомага правилното функциониране на храносмилателния тракт - укрепва чревните движения и ефективно подпомага работата им.

Опитайте лесно време, съдържащо същността на естествените растителни съставки. Приемайте по 1 капсула вечер и започнете деня си с лекота.
стрелка

EasyTime - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
EasyTime
Назад към съдържанието