New Life - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
New Life
120 таблетки

Дозировка: 2 таблетки на закуска и
2 таблетки на вечеря

New Life състав/таблетка:
Бета каротин 2.5 мг
Витамин E 7.5 мг
Витамин B1 0.8 мг
Витамин B2 1 мг
Ниацин 9 мг
Пантотенова киселина 4 мг
Витамин B6 1 мг
Биотин 60 мкг
Фолиева киселина 200 мкг
Холин 10 мг
Инозитол 10 мг
ПАБК 1 мг
Витамин B12 1 мкг
Витамин C 60 мг
Калций 325 мг
Магнезий 112,5мг
Цинк 8 мг
Манган 1 мг
Желязо 4 мг
мед 1 мг
Йод 75 мкг
Хром 25 мкг
Мултивитамини за бременни и кърмачки

Сексуалността и стремежа за създаване на потомство съществува, откакто на Земята се е зародил човешкия род. От една страна бременността е може би най-важният период от живота на жената, което подсказва че бременните жени и кърмачките се нуждаят от специално разработени продукти и хранене. От друга страна, сексуалното здраве и сексуалния живот влияят върху ежедневието ни – нашето разположение, общо състояние, качество на работа, търпение и толерантност, което обяснява търсенето на продукти, които могат да грантират здравето на подрастващите и да подпомогнат решаването на проблемите със сексуалното задоволяване.

На кого го препоръчваме?
При още нероденото дете, при което всяка молекула на тялото пряко зависи от състоянието на организма на майката, само чрез правилно хранене могат да бъдат избегнати много заболявания и когато бебето се роди ще бъде здраво и ще е получило всичко, което гарантира нормалното му развитие по-късно. Така, че отговорността е огромна!

Специално разработен, комплексен мултивитаминен продукт, предназначен за повишените изисквания на бременните жени и кърмачките съдържа витамините А, В, С, Е, минерали и микроелементи. Благодарение на него се осигурява правилно развитие на плода, като се запазва здравето и жизнеността на бъдещата майка.
Резюме:
Има етапи в живота на жената, когато хранителни изисквания се различават от тази на "средния" човек. Търсенето на някои витамини и минерали се увеличава при бременни и кърмачки. New Life предлага голяма помощ за подпомагане достигне оптималното снабдяване на витамин, който е от значение не само за поддържане на здравето на майката, но и за здравословното развитие на детето.

New Life е на витамини и минерали смес, специално формулиран да допринесе за постигането на уникални хранителни нужди на бъдещите майки. Бременност поставя много метаболитни изисквания към майката, която се увеличава с развитието на плода. Смята се, че търсенето на витамини от група В в увеличения тялото на майката толкова, колкото 25% до 30% по време на бременност. Както е добре, напредва бременността налагат интензивно образуване на кръв, изискваща желязо и витамин C. здрави костите и зъбите развитието на плода при бременност The изисква големи количества калций и магнезий. Магнезиев също подкрепя калций-натрий-калиев равновесието на тялото. И двете Витамин C и фолиева киселина играе роля в развитието на имунната система, и са незаменими за клетъчно деление.
Optimal витамини и минерали доставка е от жизненоважно значение за здравословното развитие на детето, както и поддържането на здравето на майката и благополучие през този важен момент.

ВНИМАНИЕ!
Този продукт е предназначен само за възрастни.
Трябва да се консултирате с Вашия лекар относно приема на продукти предназначени за бременни и кърмещи майки, особено ако имате някакъв вид заболяване, приемате каквито и да било лекарства или друга добавка.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието