New Life - Каливита

Към съдържанието

New Life

New Life
За жени
Мултивитамини за бременни и кърмачки

120 таблетки
Количество на склад: 72
45.00 LevВитамини и минерали за жените

Енергия за мъже
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita New Life

витамини за бременни и кърмачки

Мултивитамини за бременни и кърмачки

За всички онези прекрасни дами, които планират бременност, очакват или кърмят, този мултивитамин е точно за тях. Пълна гама от витамини и минерали, предназначени да помогнат за поддържане на най-доброто здраве на майката и бебето.На кого го препоръчваме?
  • При планиране на бременност.
  • На бременни жени и кърмачки.

Знаете ли че?

При още нероденото дете, при което всяка молекула на тялото пряко зависи от състоянието на организма на майката, само чрез правилно хранене могат да бъдат избегнати много заболявания и когато бебето се роди ще бъде здраво и ще е получило всичко, което гарантира нормалното му развитие по-късно. Така, че отговорността е огромна!

 

120 таблетки

Дозировка
По 1 таблетка със закуската и 1 таблетка с вечерята, или по предписание.

Съдържание
Калций 325 mg
Магнезий 112.5 mg
Витамин C 60 mg
Холин 10 mg
Витамин B3 9 mg
Цинк 8 mg
Витамин E 7.5 mg
Витамин A 4.16 mg
Желязо 4 mg
Пантотенова киселина 4 mg
Витамин B2 1 mg
Витамин B6 1 mg
PABA (пиро-амид-бензоена киселина) 1 mg
Манган 1 mg
Мед 1 mg
Витамин B1 0.8 mg
Фолиева киселина 400 µg
Йод 25 µg
Витамин D3 10 µg
Витамин B12 1 µg

Съдържанието на големи количества витамин В може да придаде на урината характерен цвят и мирис. Тъй като продуктът е с високо съдържание на активните съставки, ако сте алергични към някоя от тях не го приемайте или преди това се консултирайте с лекар!

ВНИМАНИЕ!
  • Този продукт е предназначен само за възрастни.
  • Трябва да се консултирате с Вашия лекар относно приема на продукти предназначени за бременни и кърмещи майки, особено ако имате някакъв вид заболяване, приемате каквито и да било лекарства или друга добавка.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Мултивитамини за бременни и кърмачки

Специално разработен, комплексен мултивитаминен продукт, предназначен за повишените изисквания на бременните жени и кърмачките съдържа витамините А, В, С, Е, минерали и микроелементи. Благодарение на него се осигурява правилно развитие на плода, като се запазва здравето и жизнеността на бъдещата майка.

Има етапи в живота на жената, когато хранителни изисквания се различават от тази на "средния" човек. Търсенето на някои витамини и минерали се увеличава при бременни и кърмачки. New Life предлага голяма помощ за подпомагане достигне оптималното снабдяване на витамин, който е от значение не само за поддържане на здравето на майката, но и за здравословното развитие на детето.

New Life е на витамини и минерали смес, специално формулиран да допринесе за постигането на уникални хранителни нужди на бъдещите майки. Бременност поставя много метаболитни изисквания към майката, която се увеличава с развитието на плода. Смята се, че търсенето на витамини от група В в увеличения тялото на майката толкова, колкото 25% до 30% по време на бременност. Както е добре, напредва бременността налагат интензивно образуване на кръв, изискваща желязо и витамин C. здрави костите и зъбите развитието на плода при бременност The изисква големи количества калций и магнезий. Магнезиев също подкрепя калций-натрий-калиев равновесието на тялото. И двете Витамин C и фолиева киселина играе роля в развитието на имунната система, и са незаменими за клетъчно деление.

Bитамини и минерали доставка е от жизненоважно значение за здравословното развитие на детето, както и поддържането на здравето на майката и благополучие през този важен момент.

адекватният прием на фолиева киселина, снижава риска от вродени дефекти на невралната тръба у плода?

Сексуалността и стремежа за създаване на потомство съществува, откакто на Земята се е зародил човешкия род. От една страна бременността е може би най-важният период от живота на жената, което подсказва че бременните жени и кърмачките се нуждаят от специално разработени продукти и хранене. От друга страна, сексуалното здраве и сексуалния живот влияят върху ежедневието ни – нашето разположение, общо състояние, качество на работа, търпение и толерантност, което обяснява търсенето на продукти, които могат да грантират здравето на подрастващите и да подпомогнат решаването на проблемите със сексуалното задоволяване.

При още нероденото дете, при което всяка молекула на тялото пряко зависи от състоянието на организма на майката, само чрез правилно хранене могат да бъдат избегнати много заболявания и когато бебето се роди ще бъде здраво и ще е получило всичко, което гарантира нормалното му развитие по-късно. Така, че отговорността е огромна!

ДЕФИЦИТИ
Общите симптоми на недостиг на фолиева киселина включват: уморяемост, анемия, отслабване на имунната система, проблеми при формирането на кръвта, психически нарушения.
стрелка

New Life - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
New Life
Назад към съдържанието