Culevit - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Culevit

Culevit
Комплексни и други продукти Каливита
За регенерация на клетките

180 таблетки
Незабавен достъп
66,00 лв
тумор

Culevit може да се приема за укрепване или възстановяване на тялото

Продуктът съдържа незаменими аминокиселини и витамини
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Culevit

срещу развитието на тумори

Culevit е комбинация от витамини, аминокиселини и други градивни материали за клетките, играещи важна роля в процесите на регенерация и подсилване на организма в случаите на отслабено здраве, загуба на тегло, сериозно заболяване и влошено общо състояние.

Продуктът може да бъде полезен за превенция и като съпътстващо лечението средство, при случаи на абнормно клетъчно деление, както и за подпомагане на организма от злокачествени тумори.

Организмът ни често търпи неблагоприятни въздействия, които могат да увредят здравето, затова трябва да поставим профилактиката на първо място. Допълвайки хранителния си режим с подходящи добавки като таблетките Culevit, можем да подпомогнем функционирането на отбранителната система на организма, като по този начин ще намалим риска от различни заболявания, включително и от развитие на рак.

Редовното вземане на Culevit се препоръчва на всички и особено на тези, при които поради напреднала възраст, операция, алкохолизъм, тютюнопушене, стрес, диети за отслабване, имунната система не функционира нормално.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • За подпомагане процесите на регенерация на организма, в периоди на възстановяване след операция, травма или сериозно заболяване.
  • При злокачествени заболявания, като допълнение към лечението, със съгласието на лекуващия лекар.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
В организма могат да се развият “абнормни" (атипични) клетки, от които могат да се развият тумори.

При нормалните и при патологичните клетки има различни метаболитни свойства. Докато здравите клетки поемат само строго определени количества хранителни вещества, съобразени с нуждите си, то малигнените клетки поемат всякакви количества хранителни вещества, което може да се превърне в гибелен край.

Срещу развитието на тумори в организма има и друга защитна система. Ключова роля в метаболитните процеси на малигнените клетки, без да увреждат здравите клетки, играе специална комбинация от аминокиселини, витамини и въглехидрати, в подходящо съотношение.

Самостоятелно тези вещества нямат ефект върху растежа на експериментално предизвикани тумори, но заедно в съответното съотношение, могат да доведат до унищожаване на малигнените клетки. Тази комбинация дава определен сигнал на туморните клетки да започнат процеса на собственото си самоунищожаване, без това да влияе върху здравите клетки.
Развитието на малигнени тумори би могло да се предотврати чрез ежедневно внасяне на достатъчни количества от необходимите съставки, осигурявайки достатъчната им концентрация в кръвта, при което загубилите контрол малигнени клетки ще бъдат унищожени.

Нашият организъм постоянно произвежда ракови клетки, срещу които се защитаваме с помощта на специална „защитна система“?
180 таблетки

Дозировка
3-5 х 2 таблетки дневно

СЪДЪРЖАНИЕ
35мг Витамин C
1мг Витамин B6
0.8мг Витамин B2
0.08мг Биотин
78.39мг Аргинин
33.04мг Фенилаланин
31.03мг Хистидин
29.84мг Метионин
15.32мг Триптофан
23.47мг Маленова киселина
2.26мг Аденин

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: захар, наситена мастна киселина, фибри, натрий, въглехидрати, протеини.
Ако сте алергични към някоя от активните съставки или помощните вещества, не приемайте продукта!
Не е подходящ за пациенти, страдащи от фенилкетонурия, тъй като съдържа фенилаланин.
Не се препоръчва на пациенти на хемодиализа и при увреждане на черния дроб.
Ако страдате от серотонин-продуцираща карциноза, не използвайте продукта!
При съществуващо и известно сериозно нарушение на бъбречната и чернодробната функция, се консултирайте с лекар преди да ползвате таблетките.
В случай на съществуваща стомашна или дуоденална язва приложението на таблетките Culevit изисква индивидуална преценка.

ВНИМАНИЕ!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Кюлевит - за регенерация на клетките

Повечето страни имат много висока заболеваемост от злокачествени заболявания, а възможността за успешно лечение при повечето случаи е много малка. Поради това, че организмът ни често търпи неблагоприятни въздействия, които могат да увредят здравето, трябва да поставим профилактиката на първо място. Допълвайки хранителния режим с подходящи хранителни добавки, можем да подпомогнем функционирането на отбранителната система на организма, като по този начин намалим риска от различни заболявания, вкл. и от развитие на рак.

На кого го препоръчваме?
В организма могат да се развият “абнормни” клетки, от които могат да се развият тумори. При нормалните и при патологичните клетки има различни метаболитни свойства. Докато здравите клетки поемат само строго определени количества хранителни вещества, съобразени с нуждите си, то малигнените клетки поемат всякакви количества хранителни вещества, което може да се превърне в гибелен край. Освен имунната система, срещу развитието на тумори има и друга защитна система. Ключова роля в метаболитните процеси на малигнените клетки, без да увреждат здравите клетки, играе специална комбинация от аминокиселини, витамини и въглехидрати, в подходящо съотношение. Самостоятелно тези вещества нямат ефект върху растежа на експериментално предизвикани тумори, докато заедно, в съответното съотношение, те могат да доведат до унищожаване на малигнените клетки. Тази комбинация дава определен сигнал на туморните клетки да започнат процеса на собственото си самоунищожаване, без това да влияе върху здравите клетки. Развитието на малигнени тумори би могло да се предотврати, чрез ежедневно внасяне на достатъчни количества от необходимите съставки, осигурявайки достатъчната им концентрация в кръвта, при което загубилите контрол малигнени клетки ще бъдат унищожени.

Описание:
Активните съставки на хранителна добавка Culevit са аминокиселини и витамини, които участват в нормалното функциониране на тялото. Culevit Таблетката може да се прилага с много добри резултати за roborating, или за регенериране на тялото в случай на заболяване или състояние на възстановяване.

Активните агенти с формула аминокиселини са с различна химична структура, (метионин, фенилаланин, триптофан, аргинин, хистидин, тирозин); витамини (витамин С, В2, В6, биотин) и вътреклетъчни междинни съединения (ябълчна киселина) и нуклеинови бази (аденин), които ефективно да поддържат важни физиологични процеси на нашето тяло. Те също така да осигури нормалното функциониране на имунната система и обмяната на веществата. На базата на научни данни leterature и практически опит, Culevit на таблета може да се прилага ефективно след операции и травми в периода на възстановяване, в хода на процесите на регенерация на организма.

Активните агенти на Culevit на таблетка се съдържат също и в ежедневната ни диета (но в различни пропорции). Здравите хора също могат да го вземат превантивно и тя може да бъде ефективен хранителна добавка за тези, след намаляване на телесната маса или друга твърда храна.
стрелка

Culevit - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Culevit
Назад към съдържанието