Detox Patch - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
Пластири за естествена детоксикация

За съжаление, ускореното развитие на цивилизацията всекидневно подлага нашето тяло на контакт с различни вредни вещества. Съприкосновението със замърсената околна среда, с определени химикали, лекарства и консуматорски блага е невъзможно да се избегне. Една част от вредните вещества се изхвърлят от организма, но повечето от тях се натрупват. Съчетавайки западната технология с източната мъдрост пластирите Detox Patch могат да подпомогнат тялото да изхвърли натрупаните токсини.

На кого го препоръчваме?

Detox Patch въздейства в съчетание на три различни, но обединени принципи:
Неговите активни съставки, произхождащи от качествени, изцяло природни източници, са внимателно подбрани въз основа на способността им да отстраняват натрупаните токсини. Трансдермалната технология (нанасяне през тялото) е напълно естествена и дава възможност на съставките в Detox Patch сигурно и ефикасно да подпомогнат процеса на елиминиране на токсините и отпадните вещества от тялото.

Другата важна част на този продукт е инфрачервената топлина (FIR) или благотворният ефект, който предизвиква. Опитите показват, че инфрачервената топлина стимулира кръвообръщението и спомага за отстраняването на токсините и отпадните вещества от тялото. Освен това можем да свържем FIR с няколко регенеративни процеси. В Detox Patch природната съставка турмалин по естествен начин излъчва FIR на честота, която стимулира кръвообръщението, улеснява лимфната секреция, подобрявайки процеса на детоксикация.

Източната рефлексология е третият важен фактор за начин на въздействие на този продукт. Неговият основен принцип е основан на третирането на определени, специфични, рефлекторни нервни точки, най-често на стъпалата (особено табаните), съответстващи на проблемната област. По този начин пластирите оказват благотворен ефект върху останалите части на тялото и върху цялостното здравословно състояние. В съответствие с принципите на източната рефлексология, пластирите Detox Patch стимулират и изтеглянето на токсини, като по този начин подпомагат детоксикацията и способността за самоизцеление.

В сравнение с естествените вещества в организма, натрупаните токсини са с по-висока плътност. През деня те се натрупват в долната част на тялото. След това се отлагат далеч от жизненоважните органи и се натрупват на определени места, например стъпалата. В източната медицина е залегнало мнението, че стъпалата са отражение на същността на всички най-важни органи. Поради това пластирите е най-добре да се залепват на онези части на тялото, където концентрацията на токсини е най-вероятна, т.е. на стъпалата.
Описание:
Бързото развитие на цивилизацията също така предполага, че тялото ни е ежедневно се сблъскват с много токсини. За съжаление не можем да избегнем натъкват на замърсяване на околната среда, химикали, лекарства и някои потребителски стоки. Част от тях могат да се натрупват в организма. Detox Patch ги премахва от тялото с помощта на източна мъдрост.

Detox Patch разполага с три отделни, но синергични принципи:
Неговите активни съставки са най-високо качество, напълно натурални съставки, които са внимателно подбрани за техните hydrophyllic свойства, което помага да се направи вещества от организма през кожата (през кожата).
Подкрепа активните агенти е турмалин, минерално които е установено, че естествено генерира лека доколкото инфрачервени (FIR) топлина. Инфрачервена топлина има тенденция да помогне стимулира кръвообращението и по този начин да подкрепят премахването на токсините и отпадъците от тялото. Освен FIR е свързана с други регенеративни процеси в организма.

Източна рефлексотерапията се основава на принципа, че лечение на специфични рефлексни точки върху тялото може да има благоприятен ефект върху други части на тялото и върху общото здравословно състояние. Един от основните центрове на нервните за рефлексология е на стъпалата на краката. Чрез стимулиране на стъпалата на краката, Detox Patch е предназначена да допринесе за подпомагането на природен детоксикиращ и самолечение способността на организма в съответствие с принципите на рефлексотерапията.

Начин на употреба: С помощта на лепилото, се прилагат към стъпалата на двата крака в продължение на непрекъснат период от 8 часа. Той е идеален за да се прилага преди лягане.
Назад към съдържанието