Digest Ease - Каливита

Към съдържанието

Digest Ease

Digest Ease
В помощ на храносмилането
Храносмилателни ензими с дрожди и гъби

100 таблетки
Този продукт не е наличен.
Стомашно-чревни нарушенияАктивни съставки Digest Ease са храносмилателни ензими с естествен произход, които поддържат употребата на хранителни вещества. Те могат да се окажат голяма помощ при усвояването на предимно растителни храни (особено полезни за вегетарианци), както и в случай на промяна на дневния хранителен режим и количеството храна.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita Digest Ease

храносмилателни ензими

Лошите хранителни навици, неподходящите храни, стресът, химикалите в храната, всичко това подлага на изпитание храносмилателната система.

Таблетките Digest Ease са естествени храносмилателни ензими, подпомагащи разграждането и усвояването на хранителните вещества. Те могат да редуцират симптоми, като образуване на газове.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • при проблеми с храносмилането
  • за запазване на здрава храносмилателна система
  • при проблеми с образуване на газове

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Установено е, че обмяната на веществата, а също и стареенето на организма, са в ежедневна и пряка връзка с начина на хранене и необходимите ензими за поддържане на оптимален храносмилателен процес.

Нарушенията в храносмилането могат да доведат, както до неприятни смущения в стомашно-чревния тракт, така и до други сериозни заболявания. Това налага допълнителното приемане на храносмилателни ензими.

Пробвайте и ще се уверите: не само ще премине чувството за тежест в стомаха ви, но ще се подобри и общото ви здравословно състояние.

Топлинната обработка и консервирането, намаляват съдържанието на витамини и минерали в храната и разрушават и много ензими?
100 таблетки

Дозировка
2х1 таблетка по време на хранене

Съдържание

100мг Храносмилателни ензими от гъбички
600I.U. Протеинова активност не по-малка
2400I.U. Алфа-амилаза - не по-малко от
50I.U. Амиломалтоза - не по-малко от
100I.U. Липолитична активност не по-малко от
25I.U. Целулолитична активност - не по-малко от
400I.U. Лактазна активност непо-малка от

Неактивни съставки: *Вещества с растителен произход: малтодекстрин (овкусител), пълнители (суроватка, пшенични трици), ентерично покритие, магнезиев стеарат (антислепващ агент).

В случай на сериозно стомашно-чревно заболяване (например стомашна язва), преди да използвате продукта задължително се консултирайте с лекар!

ВНИМАНИЕ!
  • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Храносмилателни ензими с дрожди и гъби

Установено е, че обмяната на веществата, а също и стареенето на организма са в ежедневна и пряка връзка с начина на хранене и необходимите ензими за поддържане на оптимален храносмилателен процес. Нарушенията в храносмилането могат да доведат както до неприятни смущения в стомашно-чревния тракт, така и до други сериозни заболявания. Това налага допълнителното приемане на храносмилателни ензими. Пробвайте и ще се уверите: не само ще премине чувството за тяжест в стомаха ви, но ще се подобри и общото ви здравословно състояние.

На кого го препоръчваме?
Храносмилането е разграждане на хранителните вещества – протеини, въглехидрати и мазнини и е част от обмяната на веществата. Ензимите, които се намират в храносмилателните органи са необходими, защото в противен случай организмът не може да разгради и усвои приетата храна. Недостигът на някой ензим може да доведе до проблеми с храносмилането (чувство за подуване, което може да бъде съпроводено с разстройство или запек, газове, нередовно изхождане) и поява на различни заболявания – загуба на тегло, отпадналост и отслабване на имунната система. Процеса храносмилане започва в устната кухина от сдъвкването на храната и смесването й със слюнка, за получаване на подходяща за преглъщане консистенция. Веществата, съдържащи белтъци, попадат в храносмилателния тракт и с помощта на ензимите се разграждат до аминокиселини, абсорбират се и отново се синтезират белтъци (протеини). Подобен на човешкия пепсин е папаинът, който е наречен „растителен пепсин“. Той се извлича от тропическото дърво папая и е най-важният разграждащ белтъците до аминокиселини ензим. Протеините от храната, попаднали в стомаха, са подложени на процес на размекване, предизвикано от действието на пепсина, който се активира от киселото съдържание на стомашния сок. Успоредно със смилането на протеините, се смилат и въглехидратите.

Съвременните продукти съдържат мултиензимен комплекс на основата на гъбата Astergillus oryzae. Този комплекс е активен при стойности на pH 3–8, които поддържа по време на храносмилането в стомаха и червата. Хранителни добавки, съдържащи храносмилателни ензими от растителен произход подпомагат смилането на храната напълно, дори и на трудносмилаемата целулоза. Храносмилателните ензими действат профилактично, като подобряват функцията на жлъчката, черния дроб, панкреаса и дебелото черво и са истинска панацея за регулиране на храносмилането.

Описание:
Активните агенти на преглед Лесен са естествени храносмилателни ензими, което помага употреба на хранителни вещества. Те могат да бъдат от голяма полза за смилането на храната от растителен произход (особено за вегетарианци), в някои проблеми на храносмилането, както и в случаите на необичайно вид диета.

"Вие сте това, което ядете" - отива поговорката, но това твърдение следва да се класира. Една балансирана, питателна храна е важна, но правилното храносмилане също е от жизненоважно значение, за да се осигури ефективно използване на всички хранителни вещества. В днешния забързан, модерен свят има много фактори, които могат да окажат влияние, тежест или дори да влошат здравословното храносмилане. Тези фактори могат да включват хранителни добавки и примеси, увеличаване на консумацията на преработени храни и бързо, бедни или небалансирани диетични или лични навици, умствено и физически стрес, замърсяване и промени в обмяната на веществата, причинени от стареене.

След прием на храна, здраво тяло веднага започва да се счупи на хранителни вещества, които се използват. Несмилаеми въглехидрати, протеини и мазнини се разделят на елементарни частици, които от своя страна могат да бъдат абсорбирани и използвани от тялото ни един перфектен начин. Все пак това е по-скоро оптимист подход, както в днешните бързам свят, все повече и повече ефекти, които затрудняват този процес на основни надделее. Със сигурност сте се чувствали как натоварват мастна, тежка храна може да бъде, след като членове на семейството или на работна вечеря.

Лошите хранителни навици, начин на хранене небалансирани в график и състав поставя допълнителна тежест върху храносмилателната ни система. Тези ефекти могат да бъдат допълнително засилени от други смущаващи фактори: стрес и изкуствени foodingredients, които могат да блокират нормалната чревна активност, храносмилането и усвояването на хранителните вещества.

Ензимите са ключовите храносмилателни елементи, които помагат разграждането на храната в хранителни вещества, които могат да бъдат използвани от обмяната на веществата.

Digest Ease е ензим-сложна от чисто растителен произход, която работи в рамките на широк спектър (например в алкална и кисела среда). Препоръчваме го предимно за вегетарианци, тъй като това прави храни от растителен произход напълно смилаеми. Разбира се, че също подкрепя храносмилането от животински произход, както и. С напредване на възрастта, на ефективността на храносмилането е намалена, обаче храносмилателни проблеми могат да се развият не само на по-напреднала възраст, но може да се появи в резултат на конституционните дарения в други етапи от живота, както добре. Както храносмилането се регулира от ензими, погълнат храносмилателни ензими, могат да участват в предотвратяване и намаляване на нарушения.
стрелка

Digest Ease - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Digest Ease
Назад към съдържанието