Garlic Caps with Extra Parsley - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Garlic Caps with Extra Parsley

Garlic Caps
100 капсули

Дозировка
За възрастни 2-4 капсули или по предписание.

Съдържание

350мг Чесън без миризма
250мг Магданоз
капсули обезмирисен чесън с магданоз

Гел капсули, съдържащи чесън и магданоз - една комбинация от традиционната народна медицина, с голям ефект върху човешкото тяло.

На кого го препоръчваме?
Чесънът е растение с лечебни свойства, съдържащо над 200 биологично активни съставки – витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Съдържа алицин, който се синтезира от алиина, намиращ се в него. Препоръчва при проблеми с храносмилането, високо кръвно налягане и затлъстяване. Екстракт от чесън пречи на образуването на кръвни съсиреци и разширява коронарните съдове, с което се подобрява кръвоснабдяването на миокарда. Той е едно от най-ефикасните средства за профилактика и терапия на атеросклероза. Намалява повишеното ниво на холестерола и захарта в кръвта и е ефикасен срещу стомашно-чревни инфекции (разстройство), стомашни колики и изхвърляне на чревни паразити (глисти). Успешно се използва при грип, кашлица (бронхит) и срещу вируса на херпеса. Има антимикробно и антибиотично действие.
Резюме:
Чесънът е един от най-известните подправки, все още малко хора знаят, че освен своя характерен вкус, тя също така има много други полезни ефекти напр спомагат за поддържане на нормално ниво на кръвната trygliceride. Чесън Caps съдържа активни съставки, чесън и магданоз. Тези билки са били използвани в медицината ефективно за няколко стотин години.

Някои изследвания са свързани с удължено консумация на чесън с сърдечно-съдовите заболявания. Консумация изглежда влияят благоприятно на липидните нива, холестерол и LDL холестерол в кръвта. Нещо повече, някои изследвания показват чесън се появява за да се намали количеството на холестерола, който се е вкопчил във вътрешността на стените на кръвоносните съдове. Друга активна съставка в чесън, наречен алицин, проявява силен антибиотик, антисептични и фунгицидни свойства.

Чесън Caps е капсула гел, който съчетава чесън с магданоз. Освен от много витамини и минерали, които съдържа, магданоз помага да се смекчат някои от неприятните ефекти хората обикновено свързваме с консумация на пресен чесън, като миризма и парене зад гръдната кост.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Този продукт е само за възрастни, и не трябва да се използва по време на бременност или кърмене.
Ако имате сърдечно-съдови или кръв състояние или заболяване, или всякакъв друг вид заболяване, или ако приемате лекарства, или са планирани за всякакъв вид работа или медицинска процедура, да се потърси квалифицирана медицинска помощ, преди да използвате този продукт.
Пийте много вода или плодов сок, докато използвате този продукт.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието