Garlic Caps with Extra Parsley - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Garlic Caps with Extra Parsley

Garlic Caps
Лечебни билки и растения
Екстракт от обезмирисен чесън и магданоз

100 меки желатинови капсули
Този продукт е недостъпен.
20,90 лв
чесън и магданоз
Garlic Caps е препарат, съдържащ концентрат от чесново масло и магданоз, чиито активни съставки се използват ефективно в медицината. Правилната конструкция на гел капсулата осигурява максимална ефективност на продукта.
Само за членове 25% отстъпка >>
Предлага се в обновена версия, наречена Garlic Max
стрелка

чесън с магданоз за имунитет

Calivita Garlic Caps
Антибактериалните и антигъбични свойства на чесъна, както и неговото защитаващо сърдечно-съдовата система действие, се дължат на ценните серни съединения, които обуславят и неговата специфична миризма.

Чесънът съдържа над 200 вида биологично активни вещества, в т. ч. витамини, аминокиселини и ензими.

Освен чесън, продуктът съдържа магданоз, познат като силен диуретик, който се прилага за забавяне образуването на камъни в бъбреците и жлъчката и против цистит.

Подобрява апетита, използва се като релаксант, експекторанс и успокоително средство.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
 • За снижаване риска от развитие на атеросклероза и за нормализиране на кръвното налягане
 • Като допълнение към терапията за понижаване на холестерола
 • За хората, които биха искали да контролират мастите в кръвта си по естествен начин
 • При грип и настинка, поради антимикробното му действие

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
Чесънът е растение с лечебни свойства, съдържащо над 200 биологично активни съставки – витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Съдържа алицин, който се синтезира от алиина, намиращ се в него.

Препоръчва при проблеми с храносмилането, високо кръвно налягане и затлъстяване.

Екстракт от чесън пречи на образуването на кръвни съсиреци и разширява коронарните съдове, с което се подобрява кръвоснабдяването на миокарда.

Той е едно от най-ефикасните средства за профилактика и терапия на атеросклероза.

Намалява повишеното ниво на холестерола и захарта в кръвта и е ефикасен срещу стомашно-чревни инфекции (разстройство), стомашни колики и изхвърляне на чревни паразити (глисти).

Успешно се използва при грип, кашлица (бронхит) и срещу вируса на херпеса.

Има антимикробно и антибиотично действие.

Една капсула Garlic Caps съдържа в оптимално съотношение есктракт от обезмирисен чесън и магданоз и може да се използва по всяко време без никакви притеснения от неприятен дъх!

В Германия чесновите капсули са приети като лекарство без рецепта за понижаване на холестерола?
100 капсули

Дозировка
1 мека желатинова капсула дневно

Съдържание
350мг Чесън без миризма
250мг Магданоз

Неактивни съставки: *Вещества с естествен произход: разредители (пречистена вода, соево масло), желатин (желиращ агент).
Продуктите, съдържащи чесън, трябва винаги да се приемат с голямо количество вода или плодов сок.
Ако имате проблеми с кръвосъсирването или ви предстои планова операция, задължително трябва да се консултирате с лекар преди да ползвате продукти, съдържащи чесън.
При алергия към чесън или известна чувствителност към някоя от активните съставки на семейство Liliacea, избягвайте употреба на продукта.
Кърмачките да имат предвид, че някои от компонентите на чесъна преминават в майчиното мляко.

ВНИМАНИЕ!
 • Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
 • Този продукт е само за възрастни, и не трябва да се използва по време на бременност или кърмене.
 • Ако имате сърдечно-съдови или кръв състояние или заболяване, или всякакъв друг вид заболяване, или ако приемате лекарства, или са планирани за всякакъв вид работа или медицинска процедура, да се потърси квалифицирана медицинска помощ, преди да използвате този продукт.
 • Пийте много вода или плодов сок, докато използвате този продукт.
 • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
 • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
 • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
капсули обезмирисен чесън с магданоз

Гел капсули, съдържащи чесън и магданоз - една комбинация от традиционната народна медицина, с голям ефект върху човешкото тяло.

На кого го препоръчваме?
Чесънът е растение с лечебни свойства, съдържащо над 200 биологично активни съставки – витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Съдържа алицин, който се синтезира от алиина, намиращ се в него. Препоръчва при проблеми с храносмилането, високо кръвно налягане и затлъстяване. Екстракт от чесън пречи на образуването на кръвни съсиреци и разширява коронарните съдове, с което се подобрява кръвоснабдяването на миокарда. Той е едно от най-ефикасните средства за профилактика и терапия на атеросклероза. Намалява повишеното ниво на холестерола и захарта в кръвта и е ефикасен срещу стомашно-чревни инфекции (разстройство), стомашни колики и изхвърляне на чревни паразити (глисти). Успешно се използва при грип, кашлица (бронхит) и срещу вируса на херпеса. Има антимикробно и антибиотично действие.

Резюме:
Чесънът е един от най-известните подправки, все още малко хора знаят, че освен своя характерен вкус, тя също така има много други полезни ефекти напр спомагат за поддържане на нормално ниво на кръвната trygliceride. Чесън Caps съдържа активни съставки, чесън и магданоз. Тези билки са били използвани в медицината ефективно за няколко стотин години.

Някои изследвания са свързани с удължено консумация на чесън с сърдечно-съдовите заболявания. Консумация изглежда влияят благоприятно на липидните нива, холестерол и LDL холестерол в кръвта. Нещо повече, някои изследвания показват чесън се появява за да се намали количеството на холестерола, който се е вкопчил във вътрешността на стените на кръвоносните съдове. Друга активна съставка в чесън, наречен алицин, проявява силен антибиотик, антисептични и фунгицидни свойства.

Чесън Caps е капсула гел, който съчетава чесън с магданоз. Освен от много витамини и минерали, които съдържа, магданоз помага да се смекчат някои от неприятните ефекти хората обикновено свързваме с консумация на пресен чесън, като миризма и парене зад гръдната кост.
стрелка

Garlic Caps - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
Garlic Caps
Назад към съдържанието