Infant Formula - Каливита

Към съдържанието

Infant Formula

Infant Formula
60 мл.

Дозировка
По 1 мл дневно по време на хранене. Разклатете добре преди употреба.

Infant Formula състав/1 мл:
Витамин C 35 мг
Витамин B3 8 мг
Витамин E 4 мг
Пантотенова киселина 3 мг
Витамин A 0,9 мг
Витамин B2 0,6 мг
Витамин B1 0,5 мг
Витамин B6 0,4 мг
Витамин B12 0,5 мкг
ново име: Pre Step Daily

Мултивитамини за кърмачета

Мултивитамин в течна форма. Съдържа витамин А от рибно масло и витамин Е от растителни масла. Витамини от група В и витамин С са също от естествени вещества. Една превъзходна и лесна за използване комбинация.

На кого го препоръчваме?
Ранното детство е решаващ период в развитието на всяко дете. Добре хранените деца са по-здрави и весели, имат по-бързо развитие и учат по-добре. По време на производството, обработката и съхранението се губят голяма част от хранителните качества на продуктите, с което се намалява съдържанието на витамини и минерали в тях. Основните съставки, съдържащи се в съвременните мултивитаминни продукти за бебета могат да повишат качеството на бебешките диети. Infant Formula е такъв комплексен продукт от естествени източници, съдържащ: витамините В и С, витамин А от рибено масло и четирите типа витамин Е от естествени растителни масла. Мултивитамините за бебета са вкусна и лесна за дозиране, течна хранителна добавка.
Резюме:
A мултивитамини формула за деца под 6 кого има предвид, децата трябва да обърнем специално внимание на адекватно, балансиран хранителен елемент, витамини и минерални прием. Важно е да се гарантира непрекъснато всички условия за насърчаване на здравословния растеж и умствено-физическото развитие, както добре.

Адекватен, балансиран хранителен прием за деца е важно да се помогне да се гарантира здравословен растеж и умствено-физическо развитие. Една добре хранени дете развива здравословно, научава по-бързо, и се чувства много по-добре. Тази възраст е особено важно от гледна точка на храненето на, поради бързото развитие физиологичен на организма и промяна. A натурален витамин формула може да бъде полезно в подкрепа на здравето на развиващия се организъм.

Infant Formula е предназначена за деца на възраст под 6 години. Той съдържа витамин А от рибено масло и витамин Е от естествени растителни масла. Тя ПНП съдържа най-важната B витамини, и витамин С, всички от естествени източници. Формулата е под формата на приятен вкус течност, за да подобри използването и абсорбция.

ВНИМАНИЕ!
• Консултирайте се с квалифициран педиатър, преди да използвате този продукт за вашето дете.
• Да не се използва, ако все още кърми детето си.
• Продуктът не е предназначен да бъде заместител на правилното, балансирано хранене.
• Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
• хранителни добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
• Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието