Meal Time - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Meal Time

Meal Time
Купи Meal Time - отидете до магазина
продуктът не е наличен

виждам Papaya Plus
100 таблетки

Дозировка
По 1-2 таблетки дневно

Съдържание
250мг Ензими от папая
Храносмилателен ензим папаин М2 от плод на Папая

Установено е, че обмяната на веществата, а също и стареенето на организма са в ежедневна и пряка връзка с начина на хранене и необходимите ензими за поддържане на оптимален храносмилателен процес. Нарушенията в храносмилането могат да доведат както до неприятни смущения в стомашно-чревния тракт, така и до други сериозни заболявания. Това налага допълнителното приемане на храносмилателни ензими. Пробвайте и ще се уверите: не само ще премине чувството за тяжест в стомаха ви, но ще се подобри и общото ви здравословно състояние.

На кого го препоръчваме?

Ензимни хранителни добавки

Храносмилането е разграждане на хранителните вещества – протеини, въглехидрати и мазнини и е част от обмяната на веществата. Ензимите, които се намират в храносмилателните органи са необходими, защото в противен случай организмът не може да разгради и усвои приетата храна. Недостигът на някой ензим може да доведе до проблеми с храносмилането (чувство за подуване, което може да бъде съпроводено с разстройство или запек, газове, нередовно изхождане) и поява на различни заболявания – загуба на тегло, отпадналост и отслабване на имунната система. Процеса храносмилане започва в устната кухина от сдъвкването на храната и смесването й със слюнка, за получаване на подходяща за преглъщане консистенция. Веществата, съдържащи белтъци, попадат в храносмилателния тракт и с помощта на ензимите се разграждат до аминокиселини, абсорбират се и отново се синтезират белтъци (протеини). Подобен на човешкия пепсин е папаинът, който е наречен „растителен пепсин“. Той се извлича от тропическото дърво папая и е най-важният разграждащ белтъците до аминокиселини ензим. Протеините от храната, попаднали в стомаха, са подложени на процес на размекване, предизвикано от действието на пепсина, който се активира от киселото съдържание на стомашния сок. Успоредно със смилането на протеините, се смилат и въглехидратите.

Съвременните продукти съдържат мултиензимен комплекс на основата на гъбата Astergillus oryzae. Този комплекс е активен при стойности на pH 3–8, които поддържа по време на храносмилането в стомаха и червата. Хранителни добавки, съдържащи храносмилателни ензими от растителен произход подпомагат смилането на храната напълно, дори и на трудносмилаемата целулоза. Храносмилателните ензими действат профилактично, като подобряват функцията на жлъчката, черния дроб, панкреаса и дебелото черво и са истинска панацея за регулиране на храносмилането.
Резюме:
Meal Time е чудесен вкус таблетка за дъвчене, за да подкрепят здрави функции на храносмилателната система. В днешно време, природни решения стават широко разпространени в справянето с проблеми с храносмилането. Основният активен агент на Meal Time е папая ензим (папаин), естествено съединение, много подобен на протеинови разлагащо ензими. Това растение съдържа и други въглехидрати разлагащи ензим-подобни съединения, както и.

Трансформация на хранителни вещества (протеини, въглехидрати, мазнини) във форми него от страна на метаболизма е работа на храносмилателната ни система. Неправилно или непълно разлагане може да означава, че храносмилателната ни система не е извличане на оптимална стойност на използваеми хранителни вещества от храната, която ядем. Нещо повече, непълна храносмилането, може да причинят частично разложени храна да остане в храносмилателния тракт по-дълго, отколкото е здравословно. Има много фактори, които биха могли да доведат до неправилно храносмилане включително стареене, заболяване, лекарства, стрес, промяна в режима на моделите, или неправилно хранене.

Един от основните инструменти на храносмилателната система, които използва за разграждането на храната е ензими. Ензимите са активни, каталитични белтъци, които или инициират или ускоряване на процеса на счупи храни в използваеми компоненти. Има много различни видове ензими в човешкото тяло, и всеки един е специализирана в определена функция. Например, ензима пепсин е основно отговорен за разграждането на протеините в аминокиселини в човешкото тяло. Както храносмилането се регулира от ензими, приемът на естествени ензими може да помогне за поддържането на здрави и по-ефективно усвояване.

Ензимите могат да бъдат намерени в растителния свят. Например, плодове папая тропически е богат на ензима папаин, който е много подобен на разграждане на протеина ензима пепсин.

ВНИМАНИЕ!
Трябва да се консултирате с квалифициран лекар, преди да вземете някакво добавка.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието