Xantho PLUS - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието

Xantho PLUS

Xantho PLUS
Купи Xantho Plus - отидете до магазина
продуктът не е наличен

виждам Zenthonic
90 капсули

Дозировка: 1 капсула дневно.

Xantho PLUS състав/капсула:
Ксантостен екстракт 166.7 мг
(стд. 10% алфа мангостин, 20% полифеноли)
Патентована смес: 200.0 мг
Зелен чай екстракт (стд. 45% ECGC), Гроздови семки екстракт
(стд. 95% проантоцианидини), грейпфрут екстракт (40:1), нар
екстракт (стд. 20% елагиева киселина), синя боровинка на
прах, черна боровинка екстракт (4:1)
Ксанто Плюс - антиоксидант с мангустен

Xantho Plus е извънредно мощен антиоксидантен препарат, създаден на базата на концентрат от мангостен, под формата на капсули. Наричан още “плод на боговете”, ценният мангостен е съчетан с патентована смес от такива силни антиоксиданти като зелен чай, грейпфрут, гроздови семки, нар и черна боровинка, които са не само отлично средство в борбата с увреждащите клетките свободни радикали, но могат също така да забавят процесите на стареене и оказват благотворно въздействие върху сърдечно-съдовата система.

На кого го препоръчваме?
• на всички, които търсят особено силна антиоксидантна защита и желаят да подсилят
своята имунна система,
• на пациенти, възстановяващи се след заболяване с оглед подобряване на общото им
състояние,
• на страдащите от проблеми на сърдечно-съдовата система,
• на активни и пасивни пушачи и на живеещите в градове със замърсен въздух,
• на редовно консумиращите алкохол,
• на онези, чийто живот е изпълнен със стрес.

Знаете ли, че мангостенът е един от най-богатите известни източници на ксантонови съединения, които са показали многообещаващи резултати по отношение на ефектите си при възпаления, болка, алергии, бактерии, вируси и гъбички в организма съгласно
ранните експерименти?*

* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22494050, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
18725264, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3457913/pdf/1472-6882-
12-104.pdf, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3332218/pdf/JBB2012-
672428.pdf, http://www.phytochemicals.info/research/mangosteen-allergy.php
Резюме
Xantho PLUS е в крак с времето, сложна формула. Ние извлича своите активни съставки от растения, които са изключително богати на антиоксиданти, за най-добра защита на клетките от вредното въздействие на свободните радикали.

Свободните радикали са нестабилни молекули, притежаващи несдвоен електрон. Електроните характерно искат да бъдат по двойки, затова те "крадат" липсващата част от други молекули. Както свободните радикали влизат в реакция лесно и бързо с други съединения, вредното им въздействие може да бъде значителна, както добре.

Свободните радикали се произвеждат в тялото ни, дори по време на нормалните биохимични процеси, но много от тях са създадени от външни фактори. Тези външни източници са типично свързани с цивилизацията, като например: смог, цигарен дим, озон, ултравиолетова радиация, някои лекарства и други химикали, и те са почти неизбежни в съвременния свят. На средно на ден нашите клетки са изложени на около 10 000 "свободни радикали атаки" (Източник: Имре Rodler: Élelmezés és táplálkozás egészségtan (Nutrition и храните Хигиеничност), Medicina Könyvkiadó Zrt Будапеща, 2008 г.). Когато люлките на баланса към вредните ефекти на свободните радикали, един така наречен оксидативен стрес може да се развие. Вредният ефект се причинява основно от "електроните" откраднати от клетъчните мембрани и на верижна реакция, която той поражда, но на по-мощен от свободните радикали ефект може да повреди други съставни части на клетката, като ДНК. Нашето тяло се защитава срещу всички от тях са за производство на съединения с антиоксидантно действие, но също така могат да получат такива вещества от външни източници, например чрез храната, и високо качество на хранителните добавки.

В хода на развитието на Xantho PLUS сме се опитали да се възползват от отличните ефекти на добре познатия мангостана (Garcinia mangostana). Формулата съдържа, под формата на екстракти, скъпоценната активните
Състав: полифеноли, ксантони и mangostin на плода се концентрира в една капсула. Като антиоксиданти не са ефективни само по себе си, но поради взаимодействията между някои антиоксиданти защитават взаимно, както и от окислително увреждане, ние допълнена с формула със специална смес, смес от екстракта на растения с антиоксидантно действие, които са били използвани безопасно за дълъг период от време, като: зелен чай, грейпфрут, гроздови семена, нар, боровинки и боровинки.

Xantho PLUS, със своите отлични активни съставки с антиоксидантно действие, могат да предлагат помощ за всички, които биха искали да подкрепят тялото си срещу клетката вредното въздействие на свободните радикали с до актуална и качествена формула.

ВНИМАНИЕ!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието