XShape - Mагазин Каливита

Отиване към съдържанието
XShape
90 капсули

Дозировка: 1 капсула дневно

XShape състав/капсула:
Витамин C 33,3 мг
Ниацин 6,6 мг
Витамин B6 1,0 мг
Витамин B12 1,0 мкг
Хром 46,6 мкг
L-аргинин 136,6 мг
L-лизин 133,2 мг
L-глутамин 106,6 мг
L-орнитин 77,0 мг
L-фенилаланин 66,6 мг
L-карнитин 50,0 мг
L-тирозин 46,6 мг
Екс Шейп - за оформне на тялото

Формула за отслабване
По-слабото, стегнато и мускулесто тяло е не само въпрос на привлекателност. Ако постигнете и поддържате идеално тегло можете да се предпазите от редица здравословни проблеми. Ето тук нашите капсули XShape могат да ви помогнат! Докато 7-те аминокиселини в капсулата съвместно защитават мускулната тъкан, L-карнитинът е известен със своето изгарящо мазнините действие. Хромът намалява чувството на глад; витамин С е необходим за производството на колаген; протеинът подкрепя метаболизма, а витамините B6 и B12 участват в поддържането на здравословна обмяна на веществата и в производството на енергия.

На кого и защо го препоръчваме?
• на онези, които търсят естествена подкрепа за спазване на диета за отслабване, като
допълнение към активния и здравословен стил на живот и хранене,
• за стимулиране на обмяната на веществата,
• за по-лесно постигане на промяна в стила на живот.

Знаете ли че затлъстяването и заболяванията, които се развиват като негова последица, причиняват смъртта на повече хора в световен мащаб отколкото гладът и непълноценното хранене? *

* Obesity and overweight - Fact sheet N°311, Updated March 2013, WHO
Резюме
Формулата, заедно с достатъчно количество и качество упражнение, здравословен начин на живот и хранене може да ви помогне да получите по-стройна и стегната тялото. Основните активни съставки на XShape са аминокиселини, които са допълнени с витамини и хром picollinate.

Аминокиселините играят важна роля в нашето тяло. Нашите протеини се състоят изключително от аминокиселини, но те са необходими за синтеза на други вещества, например някои хормони, както и; Освен това те спомагат за поддържане на нормално киселинно-алкалния баланс и много други функции, включително адекватни функции мускулни.

В случай на намаляване на телесното тегло, приема на подходяща амино киселина е особено важно. Посредствено (обаче за съжаление много модерен) диети и гладуване могат да доведат до намаляване на телесната маса в началото; но много често тя се дължи на загуба на течности и мускулна тъкан. За да не се губи вода и мускулна в хода на нашата диета, ние трябва правилно хранителни вещества и прием на течности, както и физическата активност.

XShape допринася за адекватно предлагане на нашето тяло аминокиселина, за да можем да се избегне намаляване на телесното тегло в резултат на загуба на мускулна маса. Освен това неговите компоненти да участват в производството на основни вещества в нашето тяло, които могат ефективно да подкрепят намаляване на телесната маса. Ние допълва формулата с други активни съставки като хром, които, чрез насърчаване на ефектите на инсулин, произведен в тялото могат да повлияят на въглехидрати, протеини и мазнини метаболизъм, ограничаване жажда за бонбони по този начин. Пиколинат The форма хром използва във формулата е от органичен свързват, който насърчава по-доброто усвояване на хром в организма.
Витамините B подкрепа на въглехидрати, мазнини и протеини, метаболизъм, докато витамин C, с отличните си антиоксидантен ефект защитава нашите клетки от вредното въздействие на свободните радикали.
XShape могла да е приятна допълнителен на внимателно планирана диета в съчетание с активен начин на живот, през който можете да получите по-тънки, по-стегната и по-мускулесто тяло.

ВНИМАНИЕ!
Формулата не може да замести една маса диета за намаляване на адекватна орган, упражнява и възможно необходима промяна на начина на живот!
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Назад към съдържанието