XShape - Каливита

Към съдържанието

XShape

XShape
Контролиране на теглото
Екс Шейп - (за поддържане на идеално тегло)

90 капсули
Този продукт не е наличен.
мярка и ябълка
Използвайки XShape по време на лечение за отслабване, обогатявате диетата си със съставки, които ще подпомогнат отстраняването на свободните радикали, пречистването и отслабването на тялото, като същевременно намалят апетита ви. Това е продукт, който ще ви помогне да получите тънко и твърдо тяло без неприятното чувство на глад.
Само за членове 25% отстъпка >>
стрелка
Calivita XShape

Формула за отслабване

По-слабото, стегнато и мускулесто тяло е не само въпрос на привлекателност. Ако постигнете и поддържате идеално тегло, можете да се предпазите от редица здравословни проблеми. Затова, могат да ви помогнат нашите капсули XShape! Докато L-карнити-нът е известен със своето изгарящо мазнините действие, 7-те аминокиселини в капсулата заедно защитават мускулната тъкан. Хромът намалява чувството на глад; витамин С е необходим за производството на колаген; протеинът подкрепя метаболизма, а витамините B6 и B12 участват в поддържане на здравословна обмяна на веществата и производството на енергия.

НА КОГО ГО ПРЕПОРЪЧВАМЕ?
  • За тези, които търсят естествена подкрепа при диета за отслабване, стимулиране обмяната на веществата и здравословен начин на живот.
  • За по-лесно преминаване и постигане на трайна промяна в стила на живот.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?
затлъстяването и последващите го заболявания, причиняват смъртта на повече хора в световен мащаб, отколкото гладът и непълноценното хранене?

ИЗТОЧНИЦИ
* Obesity and overweight - Fact sheet N°311, Updated March 2013, WHO
90 капсули

Дозировка
1 капсула дневно

Съдържание
XShape състав/капсула:
Витамин C 33,3 мг
Ниацин 6,6 мг
Витамин B6 1,0 мг
Витамин B12 1,0 мкг
Хром 46,6 мкг
L-аргинин 136,6 мг
L-лизин 133,2 мг
L-глутамин 106,6 мг
L-орнитин 77,0 мг
L-фенилаланин 66,6 мг
L-карнитин 50,0 мг
L-тирозин 46,6 мг

Съдържа още: *вещества с естествен произход
желатин
магнезиев стеарат
силициев диоксид
XShape може да бъде подходящо допълнение към една грижливо планирана диета, съчетана с активен начин на живот, при която тялото ви ще стане по-слабо, по-стегнато и с повече мускули. Продуктът не може да замести адекватната диета за отслабване,
физическата активност и вероятно, необходимата промяна в начина на живот!

ВНИМАНИЕ!
  • Формулата не може да замести една маса диета за намаляване на адекватна орган, упражнява и възможно необходима промяна на начина на живот!
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното смесена диета.
  • Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Екс Шейп - за оформне на тялото

Формула за отслабване

Формулата, заедно с достатъчно количество и качество упражнение, здравословен начин на живот и хранене може да ви помогне да получите по-стройна и стегната тялото. Основните активни съставки на XShape са аминокиселини, които са допълнени с витамини и хром picollinate.

Аминокиселините играят важна роля в нашето тяло. Нашите протеини се състоят изключително от аминокиселини, но те са необходими за синтеза на други вещества, например някои хормони, както и; Освен това те спомагат за поддържане на нормално киселинно-алкалния баланс и много други функции, включително адекватни функции мускулни.

В случай на намаляване на телесното тегло, приема на подходяща амино киселина е особено важно. Посредствено (обаче за съжаление много модерен) диети и гладуване могат да доведат до намаляване на телесната маса в началото; но много често тя се дължи на загуба на течности и мускулна тъкан. За да не се губи вода и мускулна в хода на нашата диета, ние трябва правилно хранителни вещества и прием на течности, както и физическата активност.

XShape допринася за адекватно предлагане на нашето тяло аминокиселина, за да можем да се избегне намаляване на телесното тегло в резултат на загуба на мускулна маса. Освен това неговите компоненти да участват в производството на основни вещества в нашето тяло, които могат ефективно да подкрепят намаляване на телесната маса. Ние допълва формулата с други активни съставки като хром, които, чрез насърчаване на ефектите на инсулин, произведен в тялото могат да повлияят на въглехидрати, протеини и мазнини метаболизъм, ограничаване жажда за бонбони по този начин. Пиколинат The форма хром използва във формулата е от органичен свързват, който насърчава по-доброто усвояване на хром в организма.
Витамините B подкрепа на въглехидрати, мазнини и протеини, метаболизъм, докато витамин C, с отличните си антиоксидантен ефект защитава нашите клетки от вредното въздействие на свободните радикали.
XShape могла да е приятна допълнителен на внимателно планирана диета в съчетание с активен начин на живот, през който можете да получите по-тънки, по-стегната и по-мускулесто тяло.
стрелка

XShape - Отзиви и мнения

Добавете коментар, качете продукта или задайте въпрос
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
стрелка
Гарантирано най-ниски цени
XShape
Назад към съдържанието