Calivita Organic Noni Juice - Сертифициран органичен нони с органични плодове

Към съдържанието

Calivita Organic Noni Juice - Сертифициран органичен нони с органични плодове

Каливита
Публикуван от Каливита партньор в Суперплодове · 5 юни 2023
Tags: calivitaorganicnoniнони
Чувствате ли понякога, че нещо не е наред с тялото ви? ... че те боли тук, боли те там, че се чувстваш постоянно уморен, нямаш настроение и енергия нито за себе си, нито за другите? ... че някой трябва да спре това състезание, че трябва да си вземете почивка и да се възстановите?

Много от нас изпитват това чувство, защото всеки втори човек отговаря положително на този въпрос. Какво е това, което всички правим едно и също и вероятно грешим? Единственият отговор може да бъде средата, в която живеем и как живеем в нея.

Всичко си има цена

Човешкото тяло не е еволюирало да бъде заседнало или да яде изкуствено произведени храни, пълни с консерванти. Със сигурност не може да се каже, че праисторическите хора са гледали телевизия, говорели по телефона или работили бясно на лаптопи. Докато нашите предци са били стресирани само десет минути на ден - достатъчно дълго, за да избегнат нападение от тигър, днес хората са стресирани с дни, седмици и години. За да балансират всичко, те пият алкохол, пушат цигари или ядат нещо, а когато всичко ги боли, се обръщат към лекарствата. И им е трудно да намерят чист въздух, за да си поемат дълбоко въздух.

Трябва да направим голяма промяна, защото клетките ни буквално страдат от лош начин на живот и неблагоприятни влияния на околната среда. Ако те "страдат" дълго време, това състояние може постепенно да доведе до латентно възпаление, тоест скрито хронично възпаление. Ако в този момент не приемем сигналите на тялото си сериозно, това може да причини много сериозни проблеми. Може да се развият метаболитни нарушения, захарен дисбаланс, съдова калцификация, проблеми с нервната система, имунната система може да атакува собствените си клетки и може да започне дегенеративен процес в клетките.

Всичко важно е в органичния плод нони


За съжаление, въпреки усилията ни е трудно или почти невъзможно да променим средата и начина си на живот, така че трябва да посегнем към друг метод. Има екзотичен и уникален плод нони, който е познат и използван от 2000 години и съдържа набор от основни хранителни вещества, аминокиселини, витамини и минерали. Неговите активни съставки могат да намалят възпалението и болката, да помогнат на тялото да произвежда свои собствени антиоксиданти, да поддържат здрава клетъчна активност и правилно клетъчно делене.

Органично нони с органични плодове

Допълнителен троен ефект на органичния сок Нони от Calivita


Calivita Organic Noni съдържа повече от нони; е обогатен с три други вида органични плодове. Според изследвания, извън основната целева област, те подсилват три важни неща, от които хората се нуждаят най-много в момента. Черешата подпомага дейността на нашите мускули и стави; нарът предпазва кръвоносната ни система, а гроздето ни помага да спим спокойно.

Органично нони, което идва от пресовани плодове от биологично земеделие. Не е замърсен с торове, хербициди или химикали. Не съдържа добавена захар, изкуствени консерванти, оцветители и подобрители на вкуса. Интензивният плодов вкус на продукта е постигнат благодарение на перфектното съотношение на био нони, био череши, био нар и био грозде.

Сега е вашето време да направите първата и най-важна стъпка за себе си.

Оставете тези състезания зад гърба си и запалете самолечебната сила на тялото си с органичните плодове нони, намиращи се в сертифициран органичен сок от нони! Този сок Calivita noni наскоро беше отделно сертифициран от орган за безопасност на храните в една от държавите-членки на ЕС, което гарантира, че не съдържа пестициди или други химикали.

Calivita Organic Noni


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието