Кой сок от нони да избера? Полинезийско или органично нони? Сравняваме и предлагаме.

Към съдържанието

Кой сок от нони да избера? Полинезийско или органично нони? Сравняваме и предлагаме.

Каливита
Вие сте това, което ядете

Лятото е времето, когато всеки трябва да се наслаждава на много пресни плодове. Но, разбира се, качеството на плодовете, които идват на вашата маса, е от решаващо значение – както и цялостната чистота на храната, която ядете. „Вие сте това, което ядете“, гласи поговорката, базирана на идея, произхождаща от древна Гърция и в крайна сметка приписвана на Хипократ. Тази древна идея никога не е спирала да расте в нас. Напротив, днес това става още по-значимо и оправдано, тъй като преживяваме, че храните от конвенционално производство губят голяма част от хранителната си стойност и потенциално дори съдържат вредни за здравето ни химикали. Зад този процес стои мащабното земеделие и обяснява защо органичното производство е все по-известно и ценено и разкрива причините за нарастващата му популярност през последните години.

И така, какво прави органичното по-добро за вас?


Ето списък с предимства, които правят органичното по-добър избор:

1. Здравословен начин на живот


Тези, които ядат сертифицирана органична храна, вярват, че могат да живеят по-здравословен живот и изследванията потвърждават многото предимства на органичните съставки.

2. Храни с по-високо съдържание на хранителни вещества, по-добър вкус и по-добро качество


Благодарение на вековни, нежни методи на обработка, доказано полезни в дългосрочен план, и производство, адаптирано към местната среда, органичните храни обикновено съдържат повече витамини и минерали, имат по-добър вкус и имат по-добро цялостно качество от конвенционалните небиологични продукти .

3. Чистота и безопасност


Важно е органичните продукти да са произведени без използването на синтетични химикали, което означава, че не съдържат фунгициди и инсектициди, както и никакви дезинфектанти или остатъци от торове.

Освен дългогодишния стремеж да разчита максимално на естествените суровини, Calivita следва и тези тенденции, поради което в нашата оферта ще намерите все повече екологични продукти на тази компания.

Един от нашите водещи продукти на Calivita, Organic Noni, е не само сертифициран органичен, но наскоро беше отделно сертифициран от орган за безопасност на храните в държава-членка на ЕС и гарантира, че не съдържа пестициди и други химикали. С други думи, чистотата и безопасността на този продукт са потвърдени и подкрепени от две независими, независими, надеждни организации.

Ново органично нони

Всичко най-важно е в един плод – Био Нони


Morinda citrifolia (наречена нони на полинезийски езици) е уникален екзотичен плод, който съдържа редица важни вещества, аминокиселини, витамини и минерали. Те намаляват възпалителните процеси в тялото и поддържат здрава клетъчна активност и клетъчна пролиферация. Това е допълнително подсилено от тройния ефект на органичния нар, органичните череши и органичното грозде, добавени към органичното нони, което придава на продукта интензивен плодов вкус. Докато активните съставки на сока Polinesian Noni идват от непокътната природа, Organic Noni идва от биосертифицирана ферма.

Така че защо се колебаете да предприемете действия, за да запазите здравето на себе си и семейството си? Опитайте Calivita Organic Noni и продължете да разглеждате нашата гама за други сертифицирани органични продукти и се насладете на предимствата!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието