Попълнете вашите минерални резерви с MagneZi B6 и Calcium Magnesium PLUS!

Към съдържанието

Попълнете вашите минерални резерви с MagneZi B6 и Calcium Magnesium PLUS!

Каливита
Юли дойде, а с него и жегата. По това време на годината телата ни може да се нуждаят от повече минерали, отколкото тялото ни обикновено се нуждае, за да функционира правилно. Но е напълно разбираемо, защото когато прекарваме повече време навън, ние също се движим повече, а и се потим повече поради жегата. И благодарение на изпотяването ние губим ценни минерали, които след това трябва да възстановим.

Това важи особено за магнезия, който освен всичко друго е от съществено значение за здравата мускулна дейност.

По време на ваканциите ви е вероятно да карате велосипед по-често и да прекарвате повече време на велосипеда си. И разбира се, това не е единственото занимание, което може да натовари много тялото ви. Например, ако прекарвате време на плажа и само от време на време плувате или правите водни спортове с приятели, определено ще почувствате, че тялото ви се нуждае от много повече енергия. Това всъщност може да означава, че запасите ви от магнезий са изчерпани и трябва да бъдат попълнени.

MagneZi B6 с магнезиев цитрат


Продуктът Calivita MagneZi B6, който е специално разработен за цялостна подкрепа на мускулната и нервната система, съдържа не само магнезий, но и витамин B6 и цинк.

MagneZi B6 Calivita се препоръчва особено за спортисти и хора, изложени на физически стрес, както и на прекомерна загуба на течности (напр. изпотяване) и винаги, когато смятате, че можете да изразходвате допълнителна енергия в уморителни и изтощителни дни.

Разбира се, изпотяването не само изчерпва запасите от магнезий. Възможно е също така да имате недостиг на много други минерали, включително калций, който, подобно на магнезия, е от съществено значение за правилната мускулна функция.

Calivita MagneZi B6

Лесно усвоими калций и магнезий


За щастие, калцият лесно се възстановява (въпреки че тялото не го произвежда). Calcium Magnesium PLUS от Calivita е хранителна добавка, съдържаща калций и магнезий, предназначена да поддържа здравето на костите, правилното функциониране на мускулите и нервната система. Calcium Magnesium PLUS е допълнително подсилен от витамините D3 и K2. Препоръчваме този продукт, особено ако искате да осигурите достатъчно калций, за да отговаря на повишената физическа активност.

Calivita Calcium Magnesium PLUS

Не забравяйте да попълните запасите си от минерали: присъединете се към нас, насладете се на висококачествени продукти Calivita и се насладете на лятото активно!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието