Защо си струва да използвате витамин D3 през цялата година?

Към съдържанието

Защо си струва да използвате витамин D3 през цялата година?

Каливита
Надяваме се, че вече знаете колко витамин D помага на имунната ви система, за да се предпазите от различни инфекции и да се възстановите от тях по-бързо. От друга страна, колко разнообразен може да бъде ефектът на витамин D, независимо от сезона. Искаме да го обобщим сега!

Увреждането на околната среда, лошият начин на живот могат да стресират клетките и те да не издържат на този натиск в дългосрочен план, което неизбежно води до възпаление. Редица проблеми могат да бъдат резултат от латентно, постоянно възпаление: метаболитни нарушения, нерегулирано управление на захарта, калцификация на кръвоносните съдове, нарушения на нервната система, психични разстройства. За съжаление, имунната система може да се обърне срещу собствените си клетки и процесът на клетъчна дегенерация може дори да започне.

мама и дъщеря

Как витамин D е свързан с всичко това?


Изследванията показват, че ниските нива на витамин D са свързани с по-високи нива на възпаление. Витамин D има способността да настройва имунната система в правилната посока и по този начин поставя боксови ръкавици срещу ниски нива на възпаление, което засяга цялото тяло, както е описано по-горе.

Витамин D може да помогне за намаляване на риска от развитие на различни автоимунни процеси (като полиартрит, множествена склероза) и рак. Помага за предотвратяване появата на диабет, депресия, инфаркт. Има благоприятен ефект при инсулинова резистентност, хипертония, атеросклероза и умствена изостаналост в напреднала възраст. Укрепва костите и мускулите и може да предотврати остеопороза.

За съжаление, с напредването на възрастта способността ви да произвеждате витамин D намалява, но както виждате, добавките са ключови. Затова поддържайте тялото си с витамин D през цялата година!

Ние ви помагаме с това сега: предвид огромното търсене, ние връщаме семейния пакет D-drops към нашата оферта! Вярвайте в добавките с витамин D!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието