Joint ProteX FORTE, т.е. ефективни таблетки за ставите не само за възрастни хора

Към съдържанието

Joint ProteX FORTE, т.е. ефективни таблетки за ставите не само за възрастни хора

Каливита
Свободата на движение най-често се оценява едва когато внезапно или постепенно я загубим. Не става дума само за злополуки, състезателни спортове и редовни интензивни тренировки, както и за естествените процеси на стареене, които могат да повлияят на нашата мускулно-скелетна система. Всеки, който е имал повреден, ожулен хрущял, знае колко трудно може да бъде и най-малкото движение.

Какво помага за възстановяването на ставния хрущял?


В зряла възраст състоянието на ставния хрущял зависи от качеството и количеството на междуклетъчния материал, произведен от хрущялните клетки, включително съдържанието на вода. Ако хрущялът загуби съдържанието на вода, неговата еластичност намалява, което го прави по-чувствителен. Нееластичното натоварване на хрущяла причинява микротравми, които могат да отключат по-нататъшни дегенеративни процеси. По този начин лесно се развива този страшен процес, при който сутрин трудно се движим и ставите ни се нуждаят от време, за да се „раздвижат“ и движението ни се регенерира. Това обаче е само началото, по-късно всяко движение е болезнено и дори ограничено. В края на краищата, дори и в покой, има болка. За здравето на хрущяла е силно препоръчително да се консумират различни вещества, които защитават хрущяла. Те включват важни градивни елементи на хрущяла: глюкозамин и хондроитин сулфат, които за съжаление не винаги са налични в достатъчни количества при възрастните хора, така че тяхното допълване може да бъде от ключово значение за превенцията и лечението.

Calivita Joint ProteX FORTE - ефективен продукт за ставите


Joint ProteX FORTE е един от най-ефективните продукти за защита на хрущяла, но не само подпомага регенерацията на хрущяла, но и подпомага производството на синовиална течност между костите. Това е един наистина уникален препарат, тъй като освен вещества, подпомагащи движението на тялото, като хиалуронова киселина или глюкозамин, той съдържа и растителни екстракти с дълга история в народната медицина, като куркума или ливадна билка.

Calivita Joint ProteX FORTE

Joint ProteX FORTE се препоръчва не само на възрастни хора, но и на спортисти и физически активни хора. Продуктът е идеален и за след наранявания и наранявания по време на възстановяване и рехабилитация. Ефективността на Joint Protex Forte се потвърждава от много положителни мнения на хора, които са го изпробвали.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието