Как да изберем продукт с омега 3 киселини за деца

Към съдържанието

Как да изберем продукт с омега 3 киселини за деца

Каливита
Публикуван от Каливита партньор в Педиатрия · 13 март 2023
Tags: омега3децаNordicPureOmega3LiquidChewableOmega3
Намирането на добър продукт с омега 3 киселини не е никак лесно. Има много от тези продукти, налични в аптеките и онлайн. Най-често такива добавки не се тестват за замърсители или тежки метали, които могат да бъдат намерени в морската риба. И така, какво трябва да търсите, за да намерите висококачествен и безопасен продукт с омега 3 за вашето дете? Струва си да обърнете внимание на сертифицирани продукти, които гарантират правилното качество. Според нас такава гаранция дава сертификатът cGMP, който доказва, че всяка партида суровина е тествана за чистота и качество.

Препоръчителни продукти за деца с омега 3


На пазара се появи нов висококачествен продукт с течни омега 3 киселини - Nordic Pure Omega 3 Liquid. Този течен продукт допълва линията cGMP сертифицирани омега 3 продукти на Calivita по възможно най-добрия начин. Сега можете да изберете класическите омега 3 капсули с Омега 3 концентрат или Chewable Omega 3 меки капсули или новата формула с течна Омега 3. Nordic Pure Omega 3 Liquid е първокласен продукт с естествен източник на омега-3 мастни киселини, т.е. от черен дроб на треска, но от устойчив улов по внимателен и деликатен начин, така че да се запазят естествените му ценни хранителни вещества - незаменими омега-3 мастни киселини, витамини А и D и в името на екосистемата.

Омега 3 е храна за мозъка


Искали ли сте някога да помогнете на децата си да станат по-добри и по-умни?

Бихте ли искали те да се справят по-добре с домашните и училищните задължения? Добре е да знаете, че това е мястото, където омега-3 мастните киселини могат да осигурят на вашите деца допълнителна подкрепа. А именно те могат да им помогнат да подобрят концентрацията, да поддържат вниманието, да четат и пишат, а също така могат да подобрят съня и настроението. Като цяло те изглежда осигуряват достатъчно солидна основа за по-добро представяне. Но омега-3 също могат да бъдат полезни, ако искате да сведете до минимум потенциалните отсъствия от училище, като се има предвид, че омега-3 помагат на тялото ви да се бори с патогените, за да бъде възможно най-подготвено за зимата. С новата Nordic Pure Omega 3 Liquid това се постига лесно. Продуктът е в течна форма, така че няма да има проблеми с преглъщането, нито с дозировката, която лесно може да се адаптира към индивидуалните нужди на всеки член на домакинството. Това масло от черен дроб на треска Calivita има лек аромат на лимон, за да неутрализира вкуса на рибата.

Nordic Pure Omega 3 за деца

Умствена яснота и умствена свежест


Омега-3 мастните киселини могат да бъдат подкрепа не само за имунната система на вашите деца, но и за родителите, защото това е един от начините да ги защитите. Забавянето на процесите на умствено увреждане и предотвратяването на деменция и депресия, доколкото е възможно и за възможно най-дълго време, ви дава огромни ползи, на които можете да разчитате независимо от сезона. По този начин можете да дадете шанс на родителите си: да подобрите умствените си способности, скоростта на мислене и запомняне, за да могат да бъдат здрави и да се радват на живота и срещата с внуците си.

Благополучие и енергия


Разбира се, когато става въпрос за добавки с тези ценни вещества, не трябва да забравяте за себе си, защото омега 3 мастните киселини могат да помогнат при умората и ежедневния стрес, причинени от забързания ритъм на живот. Омега-3 мастните киселини защитават сърцето и допринасят за нормалното му функциониране; те помагат на тялото ви да се бори с възпалението и ви правят имунизирани срещу хронични заболявания. Освен физическото, те поддържат и психическото здраве и могат да подобрят настроението ви, за да се насладите на прекрасно време, прекарано с любимите хора без никакви пречки.

Chewable Omega 3

Омега 3 капсули за дъвчене


Освен течна омега има и меки дъвчащи капсули с мек вкус на лимон - Chewable Omega 3. Те са практични за всички, които не обичат или не могат да преглъщат капсули, особено за деца, защото са сладки на вкус капсули. Лесно се усвояват и не дразнят стомаха. Получават се чрез молекулярна дестилация, която осигурява максимална чистота на концентрата от рибено масло.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието