Класация на ефективни продукти за ставите с колаген

Към съдържанието

Класация на ефективни продукти за ставите с колаген

Каливита
С пролетта във въздуха, времето за излизане в домовете ни официално приключи, защото все повече и повече от нас наистина копнеят за чист въздух. Упражнението обаче не е еднакво приятно за всички. Болките или възпалените стави могат да съкратят ненужно прехода ви. Ето защо ви представяме четири природни продукта, които могат да помогнат на вашите стави: вижте как се подготвяме за разходки и планински излети.

Как да изберем ефективен препарат за ставите?


Най-добрият избор ще бъде висококачествен продукт, съдържащ големи дози естествени активни съставки и имащ положителни мнения. Днес ще ви представим два такива продукта и една новост на пазара.

Joint ProteX Forte е модерна формула, удостоена със сертификат за качество cGMP, съдържаща 9 натурални активни съставки, които укрепват и регенерират ставите, а също така им осигуряват допълнителна защита при повишени натоварвания, на които сме изложени например при планински преходи. Препаратът се препоръчва особено на хора с проблеми на опорно-двигателния апарат, които могат да бъдат резултат от: значително натоварване на ставите (при физическо натоварване или наднормено тегло), механични наранявания, заседнал начин на живот. Продуктът е показан и за хора, които се хранят нерационално или за възрастни хора.

Joint ProteX FORTE съдържа специално подбрани активни съставки с хранителен и физиологичен ефект, които влияят положително на гъвкавостта и гъвкавостта на ставите (куркума, билка ливадна сладка, смола от тамян), здравето на костите (цинк, манган, куркума) и правилното формиране на съединителната тъкан, включително ставен хрущял (манган, ливадна билка). Активните съставки на продукта имат и антиоксидантно действие (цинк, манган, куркума). Продуктът е обогатен и с глюкозамин, хондроитин, хиалуронова киселина и метилсулфонилметан (MSM).

Как да намалим възпалението на ставите?


Просто не можете да имате твърде много подкрепа за облекчаване на възпалението и болката. Това е причината да ви предложим още един страхотен продукт: Curcuma Pro. Този продукт се основава на естествената противовъзпалителна сила на куркумата, за която клиничните проучвания показват, че е равна на нестероидните противовъзпалителни лекарства (НСПВС), само че без странични ефекти. За да направи усвояването и използването му още по-лесно и ефективно, той съдържа микронизиран куркумин (MicroActive®) и различни екстракти от куркума. От друга страна, екстрактът от пипер BioPerine® е предназначен да умножи ефекта на куркумата, повишавайки нейната активност в тялото за по-дълго време.

Какъв колаген за ставите да избера?


RiseUp Multiactive Collagen е пълна новост на пазара. В основата на този най-съвременен комплекс е биологично активен колаген UC-II® и голямо количество хидролизиран говежди колаген. Това е наистина революционен продукт, чиято задача е не само да спре деградацията на ставите и да облекчи възпалението и болката, свързани с тях, но и да предизвика регенерация и реконструкция на ставите. UC-II® Collagen е способен да освобождава противовъзпалителни вещества, като същевременно изпраща сигнал в тялото да започне производството на колаген в ставите с помощта на хидролизиран колаген. Следователно той не само осигурява колаген, но и стимулира производството му в тялото, което е първият стълб на ефективността на този продукт. Друго са буквално десетки естествени и ценни активни съставки, които могат да помогнат за постигането на това: голямо количество успокояваща шипка; хиалуронова киселина, повишаваща секрецията на синовиалната течност; глюкозамин, хондроитин и МСМ за стимулиране на растежа на хрущяла; и витамини за улесняване на използването на тези ценни съставки. Мултиактивният колаген RiseUp с вкусен портокалов вкус е без консерванти, изкуствени оцветители и захар.

Време за планински туризъм

Първа помощ по време на пътуване


Всичко много добре, но какво ще стане, ако имам нужда от незабавна помощ? Докато чакате тези ценни активни съставки да подействат отвътре, защо не нанесете Rescue Gel върху болните части на тялото? Осигурява бързо облекчение чрез успокояващи и охлаждащи ефекти и намалява болката. Съдържа растителни активни съставки, напр. розмарин, ментол, камфор, дяволски нокът и планинска арника, които в продължение на стотици години билкова практика са доказали ефективността си при болки в ставите. Нещо повече, 95 процента от билковите активни съставки идват от сертифицирано биологично производство. Винаги е добре да имате Rescue Gel в раницата си, тъй като е ефективен и при спазми, ухапвания от насекоми и слънчеви изгаряния.

Убедени сме, че благодарение на нашите продукти вече сте готови за един добър поход. Също така не забравяйте да вземете много вода със себе си и да се насладите на времето!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието