Кой крем за интимна хигиена за дразнене е най-добре да изберете?

Към съдържанието

Кой крем за интимна хигиена за дразнене е най-добре да изберете?

Каливита
EveryMoment - Модерна козметика за интимна хигиена, без парабени, хормони, на базата на натурални билкови съставки.

EveryMoment е крем за интимна грижа за жени. Активните вещества на крема подпомагат здравето и правилните функции на вагината. Този уникален крем, който не съдържа хормони и парабени, поддържа балансиран, щастлив сексуален живот и дава възможност за интензивни и чувствени интимни моменти.

Как да увеличим сексуалното удоволствие?


Тази естествена формула е много повече от крем за повишаване на сексуалното удоволствие. Препоръчваме го за ежедневна употреба, независимо от сексуалната активност, тъй като естествените съставки на крема намаляват риска от инфекции, стимулират епителизацията (ускоряват заздравяването), успокояват раздразнението на лигавицата и й придават еластичност. Естествените съставки, използвани по време на интимен контакт, подпомагат кръвоснабдяването на гениталиите, имат леко омазняващо действие, дават усещане за хидратация и осигуряват по-добро усещане. Използването на натурални съставки в крема EveryMoment през цялата година и особено през лятото трябва да бъде част от задължителната интимна хигиена поради повишеното изпотяване и повишения риск от инфекции, на които сме изложени. Също така по време и особено след менопаузата могат да се появят различни фактори, които влияят неблагоприятно на вагиналното смазване. Ето защо, редовната употреба е особено препоръчителна след менопаузата, тъй като количеството на колаген и еластин намалява с възрастта.

Натурален крем за интимни зони


EveryMoment - крем за интимна хигиена против раздразненияL-аргининът дава незабавно приятно усещане за топлина при наранявания във влагалището и овлажнява лигавицата. Заедно с розмарина L-аргининът стимулира притока на кръв към таза, повишавайки чувствителността към стимули. Зеленото водорасло хлорела спомага за поддържане на еластичността и здравината, като идеално допълва свойствата на колагена и еластина, като освен общото овлажняващо и укрепващо действие включва и синтеза на тези два протеина. Евкалиптовото масло има антисептични свойства, вълчето грозде стимулира епителизацията, а заедно с лайката и алое вера действат благоприятно върху лигавицата и кожата. Зеленият чай е мощен антиоксидант, който освежава и овлажнява кожата.

Крем EveryMoment съдържа активни вещества, които:
  • увеличават количеството на колаген в тъканите и придават на вагината еластичност и стегнатост
  • помагат за поддържане на правилното вагинално рН и вагиналната флора
  • ускоряват възстановяването от микронаранявания, причинени при нормален полов акт
  • поддържат качеството на половия акт чрез увеличаване на кръвообращението в гениталиите, което прави половия акт по-интензивен
  • действа като лубрикант
  • спомагат за поддържането на нормална вагинална флора и по този начин намаляват риска от инфекции, които съпътстват сексуалната активност, но могат да бъдат и резултат от външни фактори (пътуване, нездравословна среда, плувни басейни и сауни ...) и вътрешни фактори (болести, проблеми с кръвообращението , хормонална терапия, антибиотична терапия, стрес…).


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието