Натурални добавки Calivita - Висококачествени, cGMP-сертифицирани продукти

Към съдържанието

Натурални добавки Calivita - Висококачествени, cGMP-сертифицирани продукти

Каливита
Изправени сме пред трудности, каквито не сме изпитвали от дълго време: комбинацията от най-високата инфлация от десетилетия, пандемията от Covid, непосилните цени на комуналните услуги и задаващата се рецесия правят живота ни много труден.

Сега наистина трябва да започнете да обръщате внимание на здравето си!

Ако сега сте съборени от краката си от болестта, не само приходите ви могат да намалеят, но и разходите ви могат да се увеличат, ако лекарят ви предпише лекарства.

Храненето на пълноценна, балансирана храна става все по-трудно с постоянно растящите цени на храните. Цените на пресните плодове, зеленчуци, месни продукти, риба и пълнозърнести хлебни изделия вече достигнаха нерентабилни нива за мнозина. Става все по-трудно и по-трудно да се направи здравословна диета. Богатата на витамини и минерали диета е от съществено значение за поддържането на здравословен баланс в тялото. Ако това вече не е възможно с храната, още повече се набляга на концентрираните хранителни добавки.

Продукти Calivita

Широката гама от Calivita cGMP-сертифицирани продукти е съставена по такъв начин, че да можем да намерим перфектния продукт за вас и вашето семейство, както по отношение на цена, така и на състав!

9 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТИТЕ НА CALIVITA®:


  • Каливита е една от малкото компании, които отговарят на изискванията на cGMP (Current Good Manufacturing Practice). cGMP е по-изчерпателен и взискателен стандарт от GMP. Постоянно се актуализира, подобрява въз основа на най-новите научни открития, най-новите технологии. cGMP изисква тестване на всяка партида суровина, всяка партида готов продукт. На всеки етап от технологичния процес се извършва производствен контрол, който гарантира възможно най-високи стандарти за качество, безопасност и ефективност на продуктите.
  • Продуктите на Каливита имат сертификати на FDA (Американската администрация по храните и лекарствата), отговарят на изискванията, определени в разпоредбите на Европейския съюз.
  • Всички суровини и продукти на Calivita не съдържат ГМО, замърсители, тежки метали и отговарят на съответните микробиологични изисквания.
  • Естествените суровини са в основата на процеса на създаване на съвременни формули на хранителни добавки CaliVita®, използващи по възможност екологични съставки.
  • Обръщаме специално внимание винаги да използваме форми на активни съставки с най-добра бионаличност и отделните съставки да имат синергичен ефект (взаимно подсилващ ефект) върху тялото.
  • В допълнение към използването на най-новите научни резултати при разработването на иновативни състави, ние разчитаме и на вековната традиция на народната медицина, която потвърждава, наред с другото, ефективността на растителните съставки, използвани в нашите препарати.
  • Каливита има 30 години опит в производството и разпространението на хранителни добавки.
  • По-голямата част от нашите продукти са произведени в САЩ.
  • Ние гарантираме 100% качество на нашите продукти.

Информираността е много важна сега! Чувствайте се свободни да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да намерите най-подходящото решение за вас!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието