Открийте свойствата на биолавандуловото масло

Към съдържанието

Открийте свойствата на биолавандуловото масло

Каливита
Лятото ни носи не само слънце, но и много съкровища на природата. Типично цвете на сезона, лавандулата е една от най-универсалните билки с деликатен аромат, популярна от векове заради ценните си активни съставки.

Един от най-големите популяризатори на лавандулово масло е френският химик Gattefossé. След като нарани сериозно ръката си при експлозия във фабрика за парфюми, той намаза раната с лавандулово масло. Мястото на изгаряне не беше инфектирано и раната зарасна без белези.

Ценната лавандула скоро е открита и от козметичната индустрия. Още нашите баби и дядовци са знаели, че смесването на няколко капки лавандулово масло с балсам ще направи косата красиво блестяща и ароматна, като по този начин предпазва от увреждане, причинено от силната слънчева светлина.

Новото БИО лавандулово масло от Calivita също може да помогне на цялото семейство в много ситуации през лятото. Лавандуловото масло помага при леки рани, порязвания и ожулвания по време на празниците, а също така намалява риска от белези, затова е препоръчително да поставите бутилка лавандулово масло в домашната си аптечка.

лавандулово масло Calivita

Но не само си струва да го вземете със себе си, лавандуловото масло идеално релаксира и неговият интензивен аромат не само в гардероба, но и навън помага да държите насекомите и комарите далеч, превръщайки престоя ви в наистина приятно изживяване.

Опитайте новото био масло от лавандула Calivita и се насладете на лятото без притеснение!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието