Pro-STP с екстракт от палмето - идеална подкрепа за простатата

Към съдържанието

Pro-STP с екстракт от палмето - идеална подкрепа за простатата

Каливита
Доброкачественото уголемяване на простатата е преди всичко хормонална промяна, която може да се тълкува като мъжки климакс и засяга почти всички мъже рано или късно. Обикновено започва на 40-те години, но може да се появи и на 30-те. До 70-годишна възраст средно 80-90% от мъжете изпитват симптоми. Въпреки това знаем много билки, които могат ефективно да помогнат при това заболяване.

Екстракт от плодове на палма-трион - Saw palmetto (Serenoa repens)


Един от най-популярните е палмето, чийто екстракт, потвърден от множество изследвания и богат опит, ефективно намалява симптомите на доброкачествено уголемяване на простатата. Механизмът му на действие е сложен, включително намаляване на възпалението, но също така е доказано, че има антиестрогенен ефект и поддържа поддържането на нормални нива на тестостерон в кръвта.

Концентрат от листа на коприва (Urtica dioica)


Екстрактът от листа на коприва, който е особено популярна съставка в билкови терапии за уголемяване на простатата в Германия, може да инхибира растежа на клетките на простатата, предотвратявайки по-нататъшния им растеж, а също така може да помогне за предотвратяване или лечение на често срещани инфекции на пикочните пътища чрез намаляване на възпалението и диуретични ефекти.

Растителни фитостероли - полезни ли са при уголемяване на простатата?


Особеността на Pro-STP е добавеният фитостеролов комплекс. Фитостеролите са съединения, открити в много растения и растителни масла, които не се произвеждат от нашето тяло. В проучвания, включващи мъже с доброкачествена хиперплазия на простатата, смеси от фитостероли са ефективни за намаляване на уринарната инконтиненция.

Calivita Pro-STP

Добавката Pro-STP съдържа още цинк, селен, ленено семе на прах, ликопен и биоперин, които поддържат мъжкото здраве!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието