RiseUp Multiactive Collagen от Calivita вече е наличен!

Към съдържанието

RiseUp Multiactive Collagen от Calivita вече е наличен!

Каливита
Този колагенов комплекс от второ поколение е истински пробив на пазара за всички потребители, както млади, така и стари: независимо дали принадлежите към по-младото поколение, което живее активно, или сте възрастен човек със ставни проблеми - RiseUp Multiactive Collagen е обещанието за истински подобри качеството на живот!

Новият RiseUp Multiactive Collagen от Calivita е комбинация от два различни вида колаген: първият е хидролизиран колаген тип 2, вторият е така нареченият "Биологично активен колаген UC-II®". Създадената комбинация от двата вида колаген работи така, че активните вещества, намиращи се в ставите, да могат да се използват възможно най-ефективно. Особеността на продукта е самият биоактивен колаген UC-II®. Колагенът присъства в това вещество в оригиналната си форма. Поради това той може да остане биологично активен, благодарение на което новият продукт действа като интелигентен имуномодулатор.

Новият колаген има троен ефект:

  • Колагенът UC-II® реагира на наличието на възпаление и освобождава вещества, които успокояват възпалението и болката.
  • След това UC-II® сигнализира на тялото да "ремонтира" засегнатата(ите) става(и) и използва високи дози хидролизиран колаген, за да стимулира производството на колаген директно в ставите.
  • В крайна сметка UC-II® започва да регенерира засегнатите стави с високи дози хидролизиран колаген.

Как действа RiseUp Multiactive Collagen


RiseUp Multiactive Collagen действа, като намалява възпалението и болката, но неговите активни съставки също ще ни помогнат да го изведем на следващото ниво: с този нов продукт ние предлагаме не само решения за забавяне или забавяне на дегенерацията на хрущяла, но и шанс за нашите потребители за възстановяване и регенериране на вашите стави! Това, което предлага Calivita Multiactive Collagen RiseUp, се нарича "подход от второ поколение"!

Действието на колагена в организма се подпомага от редица други естествени и редки активни вещества. Всички те са добавени към продукта в най-достъпната и ефективна форма.

Какво съдържа RiseUp Multiactive Collagen освен колаген?


Друга особеност на продукта е шипката (Rosa canina), която е добавена към него не само заради противовъзпалителния си ефект, но и за ефективно облекчаване на болката.

Освен това съдържа хиалуронова киселина, която подпомага правилното и гладко движение и гъвкавостта на ставите.

Заслужава да се спомене и добре познатото и доказано трио от МСМ, хондроитин сулфат и глюкозамин сулфат, тъй като всички тези вещества допринасят за подобряване на подвижността на ставите и за изграждане и укрепване на хрущялите и подобряване на тяхната гъвкавост.

И накрая, добавянето на витамин С и витамин Е, които се борят с възпалението и ефективно подпомагат усвояването на колаген в тялото.

Вкусният портокалов вкус и съставът без захар, консерванти и оцветители ще подпомогнат редовната консумация на новия продукт.

Ако искате да намалите възпалението, болката или сковаността на вашите стави, защо не купите и не опитате нашия иновативен продукт за защита на ставите RiseUp Multiactive Collagen?

Мултиактивен колаген RiseUp

Научете повече и поръчайте революционния продукт за стави RiseUp Multiactive Collagen.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието