Висококачествен, сертифициран соев лецитин, без ГМО

Към съдържанието

Висококачествен, сертифициран соев лецитин, без ГМО

Каливита
Лецитинът е мастноподобно вещество, класифицирано като фосфоглицериди, което е от съществено значение за човешкото тяло. Намира се в значителни количества в клетъчната мембрана и мускулите. Необходим е за функционирането на централната и периферната нервна система, подпомага имунната система, участва в работата на костния мозък. Соята е важен източник на лецитин, чиито основни компоненти са холин и инозитол. Холинът предпазва клетъчната мембрана от външни влияния, участва в предаването на нервните импулси (от него се произвежда ацетилхолин), а също така играе важна роля в метаболизма на мазнините. Инозитолът подпомага и мозъчните процеси. Както холинът, така и лецитинът разграждат мазнините и защитават черния дроб. При липсата му може да настъпи чернодробна дисфункция. Яденето на много мазнини и нездравословното хранене може да претовари черния дроб, който не е в състояние да разгражда правилно вредните вещества и мазнини, а те се отлагат. Така нареченото затлъстяване тип ябълка, както и целулитът, който често се появява в млада възраст. Тъй като лецитинът подпомага разграждането на мазнините и ускорява метаболизма, си струва да го използвате и като добавка към диети за отслабване.

Лецитинът подпомага усвояването на мастноразтворимите витамини, предпазва стомашната лигавица и подпомага производството на стомашна киселина. Той участва в регулирането на нивата на холестерола по такъв начин, че транспортира холестерола от кръвоносните съдове, благодарение на което той не може да се натрупва в стените на кръвоносните съдове. Поради тази причина той е важна съставка в продукт, който поддържа поддържането на нормални нива на холестерол, наречен Cholestone. Лецитинът подобрява условията на кръвния поток и дори може да понижи високото кръвно налягане. Лецитинът повишава енергийното снабдяване на мозъка, укрепва нервите, подобрява паметта, като същевременно облекчава реакциите на стрес и намалява умствената умора. Също така е ефективно средство за борба с умствената изостаналост. Недостигът му може да причини главоболие, проблеми с паметта, раздразнителност и затруднена концентрация. Опитът показва, че има благоприятен ефект при болки в ставите и се отразява добре на състоянието на косата, като намалява косопада. Поради популярността си Calivita Super Soya Lecithin се предлага в опаковки от 100 и 250, има и Triple-Potency Lecithin. В зависимост от източника на проблема и трите лецитина могат да се комбинират с други продукти. Заслужава да се отбележи, че Calivita лецитините имат cGMP сертификат за качество, не съдържат примеси и ГМО.

Super Soya Lecithin

Лецитинът без ГМО, чиито два основни компонента са холин и инозитол, е отличен и естествен мозъчен стимулант за ученици и студенти. В допълнение към много други полезни свойства, той има благоприятен ефект върху нервната система, функционирането на нашия мозък и нашата памет. За преодоляване на умората и невниманието Ви препоръчваме Triple-Potency Lecithin, който вече можете да използвате със специална отстъпка от първата опаковка!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието