Как да отслабна? Да започнем с новия Shake One Pure!

Към съдържанието

Как да отслабна? Да започнем с новия Shake One Pure!

Каливита
Публикуван от Каливита партньор в Тонус и красота · 1 февруари 2023
Tags: загубанатеглоотслабванеShakeOnePure
Активността е един от ключовите фактори за стройна фигура и здравословен живот. Винаги можете да започнете да се движите, а благодарение на нашите полезни съвети и веган протеини всеки може да постигне фигурата, която желае.

Шейк One Pure заместител на хранене

В нашия блог ви представяме новия веган Shake One Pure, който подпомага и улеснява отслабването и може да замести всяко хранене или лека закуска.

Shake One Pure е вкусен растителен протеин на прах с вкус на бял шоколад и малина, който допълва ежедневната ви диета или всяка диета за отслабване. Не съдържа суроватка и е изцяло растителен. Можете лесно и бързо да го разтворите във вода, мляко или растително мляко, за да получите пълноценен коктейл заместител на хранене.

Shake One Pure Calivita

Растителни протеини за вегани и вегетарианци


Продуктът съдържа висококачествени 100% растителни протеини, изолирани от грах и кафяв ориз, е богат източник на витамини и минерали, допълнен с екстракт от плодове Acai и инулин от корен от цикория. Calivita Shake One Pure съдържа и храносмилателни ензими, които са добавени за по-лесно усвояване, а специален състав от въглехидрати предотвратява внезапните скокове на кръвната захар. Shake One Pure се предлага в две опаковки - голяма от 500 гр. и малка от 30 гр.

Диетичен план за отслабване


Ключът към отслабването е да спортувате повече и да ядете по-малко. Просто, нали? Трябва малко да забравим за сладкишите и закуските и колкото и пикантно да звучи, просто трябва да ядем по-малко. Това е опростен подход, но точен. Трябва да приемаме по-малко калории, отколкото са ни необходими. Не е нужно да правите резки и драстични промени в диетата си, напротив, по-добре е да вървите постепенно, стъпка по стъпка. Понякога можете да се отдадете малко и да се наградите, но никога не забравяйте целта си: винаги помнете какво искате да постигнете и се придържайте към това, което ще правите! Заместителите на хранене шейкове за отслабване могат да ви помогнат да направите това. Особено ако изберете новата формула на базата на растителни протеини Shake One Pure. Неговият вкусен, сладък вкус на малини и бял шоколад със сигурност ще задоволи вашия сладкоядец. И когато имате това под контрол, ще бъде повече от полезно да замените обяда си с този чист растителен протеин на прах, който ще ви осигури всички хранителни вещества, от които се нуждаете. Shake One Pure е обогатен с витамини и минерали, храносмилателни ензими и фибри, за да се повиши допълнително неговата ефективност. Трябва да се отбележи, че продуктът не съдържа съставки от животински произход, изкуствени оцветители, консерванти, лактоза, глутен, пълнители, стимуланти или генетично модифицирани съставки. Освен това съдържа въглехидрат палатиноза, който ще предотврати внезапни скокове на кръвната захар.

Как да започнете да тренирате?


Наред с коригирането на диетата ви препоръчваме да започнете с тренировъчна програма (колкото и да не сме склонни!), тъй като така ще напредвате много по-бързо. Най-добре е да започнете обучение с професионални треньори, които ще ви наблюдават и ще ви запознаят с план за упражнения, съобразен с вашите нужди и възможности. Можете да продължите сами по-късно. Ако започвате сами, започнете бавно, стъпка по стъпка! Във всеки случай и особено ако сте с наднормено тегло, тренирайте постепенно, за да избегнете нараняване на връзки, мускули или стави. Редовна, бърза разходка (не ходене с приятели) или каране на истинско или домашно колело е достатъчно за начало, последвано от плуване, леко тичане или по-интензивна тренировка.

Как бързо да възстановим мускулите след тренировка


Преди тренировка можете да пиете Burn One, който ще ускори метаболизма ви и ще помогне за изгарянето на мазнини в тренировъчния процес. Възстановяването след тренировка е много важно. Ето защо препоръчваме да пиете Shake One Pure Calivita след тренировка. Протеинът след тренировка помага на вашите мускули да се възстановят. Това е времето, когато тялото ви използва поетите протеини и може да се възползва максимално от тях. Протеините са идеални за подпомагане на възстановяването на мускулите, които може да са претърпели микротравми поради стрес, както и за предотвратяване на загубата на чиста мускулна маса вместо мастни натрупвания, когато отслабвате чрез упражнения.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието