Продуктите Нопалин и Chromium Max, т.е. здравословни помагат не само за отслабване

Към съдържанието

Продуктите Нопалин и Chromium Max, т.е. здравословни помагат не само за отслабване

Каливита
Нопалин е продукт от кактус нопал. Подпомага детоксикацията и като богат източник на фибри има положителен ефект върху работата на червата и е източник на витамини (В1, В2, ниацин) и минерали за организма. Nopal cactus може да предотврати усвояването на мазнините, а също така има положителен ефект върху тяхното разграждане и отделяне. Благодарение на диуретичните си свойства подпомага работата на пикочния мехур и подпомага работата на бъбреците.

Полезните ефекти на нопал

Nopal влияе върху метаболизма на въглехидратите и мазнините. Доказано е, че понижава нивата на кръвната захар и по този начин намалява чувството на глад. Благодарение на високото съдържание на диетични фибри и ниацин, той понижава повишените нива на холестерол (LDL) и триглицериди и предотвратява превръщането на излишните захари в мазнини. Предотвратява прекомерното подкисляване на организма и предпазва от запек, а също така ефективно се бори с резистентните видове от рода Candida. Научете повече за хранителната добавка Нопалин.

Каливита Нопалин

Каква е ролята на хрома в човешкото тяло?


Хромът е основен микроелемент, което означава, че човешкото тяло не е в състояние да го произвежда и можем да го получим само от външни източници. Хромът участва в правилния метаболизъм на полизахаридите, протеините и мазнините и спомага за поддържането на нормални нива на кръвната захар. В резултат на това може да помогне за предотвратяване на „жаждата“ за сладко, която се причинява от внезапни колебания в нивата на кръвната захар, и по този начин допринася за ефективността на отслабването. Не всички форми на хром се усвояват правилно. Съединенията на хром с органична връзка, като хром пиколинат, се усвояват най-добре в тялото и се използват.

Благоприятното действие на хрома


  • Намалява желанието за сладко и полизахариди.
  • Помага за поддържане на нормални нива на кръвната захар. Помага за предотвратяване на внезапни колебания в нивата на кръвната захар и произтичащия от това „вкус“, особено сладък.
  • Подпомага действието на инсулиновия хормон. Според изследвания хромът подпомага усвояването на инсулин от клетките, като по този начин подобрява функционирането на този хормон. И когато инсулинът работи правилно, нивата на кръвната захар остават балансирани.
  • Повлиява метаболизма на полизахаридите, протеините и мазнините и по този начин подобрява относителната им представителност в организма. Той ефективно помага за трансформирането на протеините в мускулна маса и захарите в енергия.
  • Влияе положително върху нивата на холестерола, подобрява състоянието на кръвоносните съдове, а също така е отлично средство при изтощение, тъй като осигурява на организма по-голяма доза енергия.

Знаете ли, че най-усвоимото съединение на хрома – пиколинатът се съдържа в хранителната добавка Chromum Max 500.

Calivita Chromum Max 500


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието