Вълнуващи предложения Calivita за март!

Към съдържанието

Вълнуващи предложения Calivita за март!

Каливита
Честита Баба Марта

Днешният празник е един от предвестниците на пролетта и лятото и все повече хора започват да се питат накъде да поемат през ваканцията. Някои от тях, особено жените, се притесняват как ще изглеждат, когато свалят зимните дрехи и не се чувстват комфортно да покажат краката си по ред причини като подуване, разширени (варикозни) вени, козметични дефекти и други.

Ако и ти си сред тях, имаме решение за теб и по двата въпроса!

ПОГРИЖИ СЕ ЗА КРАКАТА СИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА


За много хора затоплянето на времето е свързано с проблеми като подуване на краката и вени, които причиняват неприятни и болезнени симптоми. Когато не се лекуват навреме, варикозните вени могат да причинят много усложнения, но нека ти покажем какво можеш да направиш, за да промениш това.

По своята природа варикозните вени като всички останали вени, които пренасят кръвта, богата на въглероден диоксит и ниска на нутриенти. Точно както и артериите, вените са разположени из цялото тяло, но от всички тях, ние най-често мислим само за вените на краката и то само когато те станат видими. За разлика от артериите, стените на вените не са толкова силни и, когато кръвният поток е слаб, вените се затлачват. Земното притегляне, наследствените характеристики и начина на живот влияят върху състоянието на вените, те се отпускат и започват да се появяват варикозни образувания.

Освен естетически, варикозните вени могат да представляват и сериозен здравословен проблем, защото застоялата кръв увеличава риска от възникване на тромбози. Ако имаш варикозни вени, можеш безплатно да се консултираш с нашите лекари (виж по-долу как да се свържеш с тях), които ще ти помогнат да намериш подходяща терапия.

Тук споделяме и няколко полезни съвета, които могат да намалят дискомфорта, причинен от варикозните вени.
  • Не прекарвай много време седнал или прав. Разхождай се по няколко минути на всеки час, за да раздвижиш краката си.
  • Включи някаква физическа активност в деня си.
  • Наднорменото тегло влошава положението затова потърси здравословен начин да се освободиш от излишните килограми.
  • Консумирането на солени и преработени храни води до задържане на вода в организма, а с това натоварва кръвоносната система и вените.

Лекият масаж върху краката облекчава болката. За тази цел можеш да използваш нашия изцяло растителен продукт VeinCare, който не съдържа парабени или аромати. Активните съставки на VeinCare са подбрани специално, за да се грижат за тежките крака със склонност към варикозни вени и едема. Това са екстракт от лозови листа и Soothex®, патентован екстракт от смолата, произвеждана от индийски тамян (Boswellia serrata). Индийският тамян помага за намаляване на възпалението, намалява зачервяването на краката и болката, докато флавоноидите от лозовите листа подсилват вените. Масажирането с растителния VeinCare допринася за намаляване на възпалението и третирането на сухата и чувствителна кожа.

И още нещо - грижата за варикозните вени започва отвътре-навън. За това се грижи VeinProteX - продукт за „вътрешно“ подхранване на вените. Основният компонент на формулата е Oligomeric Proanthocyanidin Complex (OPC), който е извлечен от гроздови семена. Допълнен е с витамин С, хесперидин и екстракти от ценните растения джинджифил и куркума, известни в медицината като стимуланти на кръвообращението.

Само през март можеш да го вземеш на половин цена с всяка фактура над 1200 БТ.


ПОЛЗИ ОТ VEINPROTEX Calivita
Подобрява състоянието на варикозните вени. Подхранва вените от вътре и стимулира кръвообращението.

ПОЛЗИ ОТ LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL Calivita
Вода с високо съдържание на стабилизиран кислород за по-добро насищане на тялото с кислород и защита от патогени.

ПОЛЗИ ОТ MELATONIN 1.0 Calivita
Облекчава заспиването и оказва положително влияние върху продължителността и качеството на съня, а на сутринта се будиш свеж и отпочинал.

ВЪЛНУВАЩИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МАРТ!
При поръчка над 1200 БТ на една фактура получаваш продукт с 50% отстъпка. Можеш да избереш между:

  • Продукт за „вътрешно“ подхранване на вените и стимулиране на кръвообращението (CV0272 VeinProteX).
  • Вода с нисък деутерий и високо съдържание на кислород (CV0164 Low Deuterium Oxy Crystal) за по-добро насищане с кислород и защита от патогени.
  • Естествен мелатонин (CV0223 Melatonin 1.0), който облекчава заспиването, а на сутринта се будиш свеж и отпочинал.



There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието