Възрастта е само число - здравословни съвети против стареене

Към съдържанието

Възрастта е само число - здравословни съвети против стареене

Каливита
Може би всеки от нас би искал да остане млад завинаги и изобщо да не остарява, да няма бръчки или някакви здравословни проблеми, свързани със старостта, накратко, да се чувства страхотно и да изглежда страхотно. Времето не може да бъде спряно, но можете ли да намерите друго решение? Как да накараме мъжа да остане здрав, привлекателен и пълен със сила възможно най-дълго?

В здраво тяло - здрав дух


Една от причините за увреждане на тъканите, водещо до стареене и смърт, са свободните радикали, които при определени обстоятелства могат да увредят тялото. Тялото ни използва антиоксидантна защита, за да се бори с прекомерното образуване на свободни радикали.

Антиоксидантите включват широк спектър от вещества, някои от които са незаменими за организма, а други се набавят с храната. Тези вещества са ефективни срещу стареенето и свързаните с възрастта заболявания. Силните антиоксиданти включват витамини С и Е, селен, бета-каротин, лутеин, ликопен, коензим Q10, куркумин, флавоноиди и други вещества. Антиоксидантният ефект на куркумина използва продукта Curcuma Pro и в по-малка степен Joint ProteX FORTE, които имат целенасочен ефект върху нашите стави, които могат да се износят с възрастта.

Витамин С против стареене


Витамин С е един от най-добрите ни помощници в поддържането на младостта. Отговаря за синтеза на колаген и спомага за образуването на съединителна тъкан в кожата, което подобрява еластичността на кожата и намалява появата на бръчки. Витамин С също има благоприятен ефект върху мозъчната дейност и премахва чувството на умора, благодарение на което спомага за поддържане на жизнеността.

От цялата гама продукти с витамин С си заслужава да изберете Liquid C, който освен натурален витамин С съдържа биофлавоноиди от шипки, които подпомагат усвояването му и многократно засилват антиоксидантния му ефект.

Против стареене

Полезни антиоксидантни полифеноли


Полифенолите, към които спадат и флавоноидите, имат значителни антиоксидантни свойства, благодарение на които влияят върху здравето и подмладяването на организма. Полифенолите подпомагат усвояването на витамин С, имат противовъзпалителни и противоракови свойства, повишават имунитета и укрепват стените на кръвоносните съдове. Те могат да бъдат ефективни при възпаление на разширени вени, което може да бъде един от проблемите на възрастните хора.

Тъй като полифенолите имат и антиоксидантни свойства, те осигуряват адекватна защита срещу стареенето на тялото. Полифенолите включват например рутин, кверцетин, ресвератрол, епикатехин и др. От нашите продукти можем да откроим продукта Resveratrol PLUS, който освен ресвератрол съдържа и коензим Q10, който също има силно антиоксидантно действие.

Красота и жизненост за кожата


Зрялата кожа ще се възползва от висококачествена козметика. Едва ли някой съвременен продукт за стареене на кожата може да мине без хиалуронова киселина, ефективни са и различни висококачествени натурални масла, като зехтин, жожоба и бадем, както и масло от ший. Всички тези вещества, заедно с алое вера, се съдържат в крема против стареене, който идеално подхранва и овлажнява стареещата кожа.

Крем против бръчки ORGANICARE (50 мл) намалява видимостта на бръчките, интензивно овлажнява и подхранва кожата на лицето, шията и деколтето. Попива бързо, има приятна, мека и деликатна текстура, като в същото време бързо и видимо стяга и изпълва кожата. Тайната му се крие в уникалната комбинация от естествена хиалуронова киселина и органични билки като алое вера, зехтин, бадемово масло, масло от ший и масло от жожоба.

Но трябва да поддържаме красотата си не само отвън, но и отвътре. Незаменим помощник в това ще бъде Full Spectrum, който ще осигури на тялото ни необходимите минерали и витамини и по този начин ще подпомогне жизнеността му.

#glamUp Елексир на младостта с колаген, хиалуронова киселина и бета-каротин!

#glamUp съдържа висока доза хидролизиран колаген, който е допълнен с хиалуронова киселина и други естествени антиоксиданти. Активните вещества, съдържащи се в него, могат да намалят дълбочината на бръчките, да подобрят хидратацията и еластичността на кожата, да намалят възпалението на кожата и да предпазят клетките от вредното въздействие на свободните радикали (напр. срещу UV радиация). Тази вкусна напитка на прах с комплексен цитрусов аромат е без консерванти, оцветители, захар, глутен, соя и ГМО.

Бета-каротинът е предшественик на витамин А; човешкото тяло може да го преобразува във витамин А според нуждите си. Витамин А е градивен елемент на ретината, съществена част от нашите очи, която играе незаменима роля в процеса на възприятие на светлината. Честата му употреба също така допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата и помага за предотвратяване на увреждания, причинени от UV лъчение.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Назад към съдържанието