02/2023

Към съдържанието

Инсулинова резистентност и наддаване на тегло

Повечето хора, които са се опитвали да отслабнат и да го задържат, са запознати с чувството на глад и силното желание за ядене. Гладът е основната пречка за дългосрочен и следователно по-здравословен режим на отслабване.

Stress Management, или как да се справим със стреса и да го управляваме ефективно?

Изберете ефективни хапчета за стрес. Прочетете какъв състав трябва да имат таблетките, за да намалят ефективно симптомите на стрес и да имат успокояващ и релаксиращ ефект?

Проверете дали знаете всичко за витамин С

Терминът витамин С е неотделим от името на проф. Алберт Сент-Дьорди, който получи Нобелова награда за откритието си. Благодарение на лекциите и трудовете на този учен е широко известно, че този витамин е от съществено значение.

Защо трябва да приемате добавки с омега 3 мастни киселини?

Благодарение на омега 3 мастните киселини, холестеролът е по-малко податлив на отлагане в артериите, нивото на мастните киселини намалява, кръвното налягане намалява, намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, инсулт и инфаркт.

Joint ProteX FORTE, т.е. ефективни таблетки за ставите не само за възрастни хора

Много от нас търсят ефективен продукт за ставите. Искаме да действа бързо, да ни освобождава от болката, да регенерира вашите стави и да ни дава възможност да се движим свободно.
Назад към съдържанието