04/2023

Към съдържанието

Pro-STP с екстракт от палмето - идеална подкрепа за простатата

Доброкачественото уголемяване на простатата е преди всичко хормонална промяна, която може да се тълкува като мъжки климакс и засяга почти всички мъже рано или късно. Въпреки това знаем много билки, които могат ефективно да помогнат при това заболяване.

Възрастта е само число - здравословни съвети против стареене

Може би всеки от нас би искал да остане млад завинаги и да не остарява изобщо, да няма бръчки, накратко, да се чувства страхотно и да изглежда страхотно. Прочетете как да го направите, за да останете здрави, привлекателни и пълни със сила възможно най-дълго?

Диабет - защо е опасен и как може да се предотврати

Как да поддържаме нормални нива на кръвната захар. Достатъчно ли е да промените хранителните си навици и да включите редовни упражнения в ежедневието си? Дали и какви добавки ще помогнат в борбата с диабета.

Витамин С - свойства, приложение и дозировка

Витамин С е известен преди всичко като ефективен витамин при настинки. Укрепва имунната система, но напоследък са открити и други положителни ефекти върху работата на организма ни. Това би означавало, че това вещество е дори по-важно за нашето тяло, отколкото сме предполагали! Нека да разгледаме пет от тях!

Rhodiolin - концентрат от корени на родиола срещу стрес

Rhodiola rosea има вековна история в традиционната медицина. Тибетските лекари ги смятали за тонизиращо средство и основа на жизнеността. Няколко писмени сведения от Азия споменават, че всеки, който го пие всеки ден, може да живее до сто години.
Назад към съдържанието